Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Binnenkijken bij Jantine & Peter in Pijnacker

Voor Jantine & Peter uit Pijnacker mochten we twee vloertypes aanbrengen op de totaal 200 m² vloer in hun nieuwbouwwoning. Ter inspiratie volgden ze verschillende moodboards op Instagram en daar deden ze hun ideeën op voor een betonvloer in de woonkamer. Jantine & Peter kozen vervolgens onze robuuste Design Betonvloer ECO voor de begane grond van hun woning. En voor de eerste en tweede verdieping viel hun keuze op de duurzame PU Gietvloer Green Line in de prachtige solotint Grafiet.

Cementgebonden gietvloer in nieuwbouw

Voor de begane grond zocht Jantine & Peter naar een vloer waarop geleefd kan en mag worden. Ze willen hun kinderen, die graag in de woonkamer spelen, onbezorgd hun gang laten gaan. Daarom kozen ze voor een cementgebonden gietvloer met slijtvaste kwaliteiten. Doordat een betonvloer geen voegen of naden heeft, creëert de vloer verbinding tussen alle ruimtes van de benedenverdieping en dat zorgt voor eenheid. De Design Betonvloer ECO voldoet helemaal aan hun verwachtingen.

Geïnspireerd door interieurfoto’s van woonbeton kwamen we uit bij Coatingvloer.nl. We kregen direct een goed gevoel bij dit bedrijf en zijn erg blij met onze Design Betonvloer ECO!

Gietvloer interieur en kleur

In de vorige woning van Jantine & Peter lag een houten vloer. Hoewel de vloer best goed beviel, vonden ze toch dat hun inrichting te veel uit hout op hout bestond. Ze gingen op zoek naar alternatieven en kwamen op een gietvloer uit. De leefvloer voor op de begane grond werd een Design Betonvloer ECO in de geliefde kleur Perfect Grey. En nu komen de zware, houten bladen van hun eettafel en bartafel juist goed tot hun recht. Ze kozen voor deze specifieke kleur, omdat ze graag een meer aardse inrichting en kleurenpallet wilden toepassen in hun nieuwbouwwoning. Perfect Grey is de kleur die het beste in hun kleurenpallet past.  Naast deze opties zijn er nog veel meer kleuren betonvloer beschikbaar.

Woonbeton in nieuwbouw

De toevoeging van polyurethaan aan het cementmengsel zorgt voor lichte flexibiliteit en dus meer comfort. Daardoor is een cementgebonden gietvloer, in tegenstelling tot een klassieke betonvloer, wel zeer geschikt als leef- en woonvloer. En dat terwijl een cementgebonden gietvloer toch de stoere, industriële uitstraling van beton heeft. De Design Betonvloer ECO is een van onze populaire cementgebonden gietvloeren. Daarnaast hebben we ook woonbeton, microcement en beton ciré. Deze betonvloeren worden met de hand aangebracht en volledig op maat gemaakt.

Duurzame gietvloer

Op de eerste en de tweede etage hebben we een Grafietkleurige PU Gietvloer Green Line aan mogen brengen. Dit is niet alleen onze meest comfortabele gietvloer, maar ook onze meest duurzame. Familieleden van Jantine & Peter waren in eerste instantie sceptisch over gietvloeren, maar nu de woning is ingericht hebben ook zij het geweldige resultaat kunnen zien. En naast dat de gietvloeren er mooi uitzien, zijn ze ook makkelijk te onderhouden, wat erg fijn is wanneer u kinderen of huisdieren heeft.

Gietvloer tips

Ook op zoek naar een gietvloer waar u weinig op ziet? Door de structuur van cementgebonden gietvloeren vallen stof en vuiltjes minder op, net zoals bij gietvloeren met een gemêleerde tint. Onze vakmensen kunnen u alles uitleggen over soorten gietvloeren, de bijbehorende eigenschappen en advies geven over een gietvloer die bij uw woonsituatie past. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw woning. Of kom inspiratie opdoen in onze showroom in Amsterdam. We helpen u graag met het kiezen van de beste materialen, afwerking en kleuren.

[huge_it_portfolio id=”189″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.