Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Mooijburg Plein

Droomappartementen in Mooijburg Plein

Mooijburg Plein is de eerste van drie nieuwbouwcomplexen die in mede-opdrachtgeverschap wordt gebouwd in project Mooijburg. Het idee is dat iedere bewoner van het complex veel inspraak heeft. En daarmee wel de lusten, maar niet de lasten heeft van zelfbouw. Medio 2022 kunnen we de uitkomst hiervan bewonderen als Mooijburg Plein wordt opgeleverd. Bent u de gelukkige eigenaar van zo’n droomappartement met een typerende houtengevel? Van harte gefeliciteerd!

Profiteer van het aantrekkelijke gietvloeraanbod van Coatingvloer.nl voor nieuwbouw.

In het hart van IJburg

Mooijburg Plein ligt op Centrumeiland, in het hart van IJburg. Bij de ontwikkeling van deze nieuwbouwwijk staat duurzaamheid en klimaatbestendig wonen centraal. Zo wordt er zo veel mogelijk met hout gebouwd om CO2 uitstoot te verminderen. Daarnaast wordt Centrumeiland autoluw én natuurinclusief. Buitenshuis en in de constructie van uw woning wordt dus hard gewerkt aan een toekomstbestendige manier van leven. Maar hoe draagt u daar ook binnenshuis met uw interieur aan bij?

PU Gietvloer Green Line van Coatingvloer.nl

Wij begrijpen hoe belangrijk duurzaam wonen is. Daarom hebben we een duurzame gietvloer ontwikkeld. Onze PU Gietvloer Green Line draagt bij aan verminderen van CO2 uitstoot. Deze milieuvriendelijke gietvloer wordt duurzaam geproduceerd en met de hand aangebracht zonder materiaalverspilling. Daarnaast levert deze gietvloer door een optimaal rendement op in combinatie met vloerverwarming, waardoor het verwarmen van uw woning minder energie kost. Onze duurzame gietvloer is verkrijgbaar in ruim 3.000 verschillende kleuren, waardoor we voor iedere woning de perfecte vloer kunnen creëren.

Korting op gietvloer

Burenkorting! In onze prijsberekening houden we rekening met een aantal factoren, waaronder het aantal vierkante meters. Hoe meer vierkante meters u in één keer laat gieten, des te meer korting u krijgt bij Coatingvloer.nl. Kiezen uw buren ook voor een gietvloer bij ons, dan berekenen we de vierkante meter prijs voor u gezamenlijk. Omdat de korting alleen op basis van het aantal vierkante meters wordt berekend, hoeft u niet exact dezelfde vloer uit te zoeken als uw buren. Neem direct contact op om van deze aantrekkelijke korting gebruik te maken.

Vragen over gietvloeren

Wilt u meer weten over gietvloeren voor nieuwbouw, duurzaamheid of gietvloerprijzen? Onze gietvloerexperts staan op werkdagen voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Stel al uw vragen in een persoonlijk adviesgesprek of plan direct een bezoek aan onze showroom in Amsterdam.

Bezoek showroom Bel: 020 845 2650

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.