Vloercoating garage: slijtvaste coating voor garagevloeren
garage coatingvloer

Garage vloercoating

garage coatingvloer

Garage vloercoating

garage coatingvloer

Garage vloercoating

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Vloercoating garage

Een vloercoating voor de garage beschikt over kenmerken die ervoor zorgen dat er een slijtvaste vloerafwerking ontstaat die tegen een stootje kan en tegen zware belasting is bestand. Dat is natuurlijk een eerste vereiste als het gaat om de garagevloer die er komt te liggen. Daarnaast is de vloercoating garage van Coatingvloer.nl vloeistofdicht. Ook dat is een vereiste bij de keuze voor een perfecte garagevloer. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen van toepassing als u bij ons de keuze maakt voor dit vloersysteem.

Vloercoating in de garage voor functionele bescherming

De vloercoating voor garages die wij beschikbaar hebben, is ideaal om de ondergrond op een functionele manier te beschermen tegen verschillende soorten belasting. De sterke en slijtvaste vloercoating garage is namelijk zwaar mechanisch belastbaar en vloeistofdicht. Hierdoor wordt de ondergrond ook meteen beschermd tegen chemicaliën, oliën en andere vloeistoffen. Daarnaast zorgt de vloercoating ervoor dat het oppervlak gemakkelijk te reinigen is. Doordat er geen vloeistof in de vloer kan trekken blijft de vloer ook nog eens langer mooi.

garagevloer antislip vloer

Prijs van een vloercoating

De prijzen van onze vloercoatings beginnen bij € 26,- per vierkante meter bij een oppervlakte van minimaal 151 m². Een algemene regel hiervoor is: hoe groter de ruimte, hoe lager de coatingprijs. Bij kleinere garagevloeren van 20 tot 50 vierkante meter geldt een vaste prijs van € 2.000,-. Daarnaast zijn er nog enkele factoren die invloed hebben op de vloercoating prijs. Wanneer u uw bedrijfslogo wilt laten inbrengen, bewegwijzering op de vloer van een parkeergarage wilt of de vloer wilt laten opleveren in meerdere kleuren, dan neemt de prijs van de garage vloercoating toe. Voor meer informatie over onze vloeren kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Vele kleuren mogelijk

De garage vloercoating kan uitgevoerd worden in kleur en transparant. Lang niet in alle situaties is een kleur op de vloer wenselijk. Als u wilt dat de garageruimte een betere uitstraling krijgt, kunt u het beste wel kiezen voor een vloercoating in een kleur. Kleuren zijn in overvloed beschikbaar, zodat in dat kader met werkelijk alle wensen rekening gehouden kan worden. Een combinatie van kleuren is mogelijk evenals het aanbrengen van patronen in diverse kleuren.

Afwerking van de vloercoating

De afwerking van de garagevloer kan op meerdere manieren vorm krijgen. De meest voorkomende afwerkingen zijn:

  • Antistatisch
  • Geluiddempend
  • Antislip

De uiteindelijke afwerking dient uiteraard op een professionele wijze te geschieden en daar is het applicatieteam van Coatingvloer.nl verantwoordelijk voor. U kunt dan ook op een fraai eindresultaat rekenen waar u vele jaren profijt van hebt in uw garage. Het is mogelijk om vrijblijvend een offerte vloercoating garage aan te vragen. Als u liever eerst persoonlijk advies wilt, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 020 845 2650.

vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl