Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloercoating garage

Een vloercoating voor de garage beschikt over kenmerken die ervoor zorgen dat er een slijtvaste vloerafwerking ontstaat die tegen een stootje kan en tegen zware belasting is bestand. Dat is natuurlijk een eerste vereiste als het gaat om de garagevloer die er komt te liggen. Daarnaast is de vloercoating garage …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Vloercoating garage

Een vloercoating voor de garage beschikt over kenmerken die ervoor zorgen dat er een slijtvaste vloerafwerking ontstaat die tegen een stootje kan en tegen zware belasting is bestand. Dat is natuurlijk een eerste vereiste als het gaat om de garagevloer die er komt te liggen. Daarnaast is de vloercoating garage van Coatingvloer.nl vloeistofdicht. Ook dat is een vereiste bij de keuze voor een perfecte garagevloer. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen van toepassing als u bij ons de keuze maakt voor dit vloersysteem.

Garagevloer verbeteren met een coating

Vaak is een garagevloer bij oplevering nog niet afgewerkt. Als u weinig in de garage komt, dan is dat natuurlijk geen probleem. Maar voor veelgebruikte garages aan huis en bedrijfsgarages is een onbewerkte garagevloer niet ideaal. Onbewerkte garagevloeren zijn namelijk niet volledig egaal, lastig om schoon te maken en erg stoffige vloeren. Laat een garage vloercoating aanbrengen om van deze problemen af te zijn. Garagevloeren die met een egaliserende coating behandeld zijn, zijn ook stof- en vuilafstotend en eenvoudig te reinigen.

Vloercoating in de garage voor functionele bescherming

De vloercoating voor garages die wij beschikbaar hebben, is ideaal om de ondergrond op een functionele manier te beschermen tegen verschillende soorten belasting. De sterke en slijtvaste vloercoating garage is namelijk zwaar mechanisch belastbaar en vloeistofdicht. Hierdoor wordt de ondergrond ook meteen beschermd tegen chemicaliën, oliën en andere vloeistoffen. Daarnaast zorgt de vloercoating ervoor dat het oppervlak gemakkelijk te reinigen is. Doordat er geen vloeistof in de vloer kan trekken blijft de vloer ook nog eens langer mooi.

Welke coating voor een garagevloer?

Een vloercoating vormt een beschermlaag voor uw garagevloer. Met een gemiddelde laagdikte van 0,2 mm tot 0,5 mm beschermen ze tegen bijtende stoffen en gladmakende oliën. We hebben verschillende garagevloer coatings in ons assortiment gemaakt van 100% epoxy. Bekijk het volledige overzicht voor de specifieke eigenschappen van onze vloercoatings.

BedrijfsvloerenPopulairste toepassingBelangrijkste eigenschapPrijs
VloercoatingGarages, magazijnen, en productieruimtesGroot reinigingsgemak, naadloos, en bestand tegen chemicaliënVanaf € 26,00
Antislip vloercoatingGarages, natte productieruimtes en HACCPVeiligheid door grip en chemicaliën-bestendigVanaf € 27,00
Garage vloercoatingParkeergarages, werkplaatsen en autogaragesMakkelijk reinigen, belijning mogelijk en slijtvastVanaf € 26,00
Vloeistofdichte vloercoatingCUR 65, HACCP en olieopslagChemicaliën- en vochtbestendig en beschermendVanaf € 31,00
Geluiddempende vloercoatingGarages en bedrijfshallenGeluidsabsorptieVanaf € 26,00
Antistatische vloercoatingElektronicasector, ESD-preventie en operatiekamersBescherming tegen elektrostatische ontladingVanaf € 31,00
Transparante vloercoatingIndustriële sector en particuliere garagesStofbinder, krasvast en volledig transparantVanaf € 26,00

Prijs van een vloercoating

De prijzen van onze vloercoatings beginnen bij € 26,- per vierkante meter bij een oppervlakte van minimaal 151 m². Een algemene regel hiervoor is: hoe groter de ruimte, hoe lager de coatingprijs. Bij kleinere garagevloeren van 20 tot 50 vierkante meter geldt een vaste prijs van € 2.000,-. Daarnaast zijn er nog enkele factoren die invloed hebben op de vloercoating prijs. Wanneer u uw bedrijfslogo wilt laten inbrengen, bewegwijzering op de vloer van een parkeergarage wilt of de vloer wilt laten opleveren in meerdere kleuren, dan neemt de prijs van de garage vloercoating toe. Voor meer informatie over onze vloeren kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Vele kleuren mogelijk

De garage vloercoating kan uitgevoerd worden in kleur en transparant. Lang niet in alle situaties is een kleur op de vloer wenselijk. Als u wilt dat de garageruimte een betere uitstraling krijgt, kunt u het beste wel kiezen voor een vloercoating in een kleur. Kleuren zijn in overvloed beschikbaar, zodat in dat kader met werkelijk alle wensen rekening gehouden kan worden. Een combinatie van kleuren is mogelijk evenals het aanbrengen van patronen in diverse kleuren.

Garagevloer coating met antislip

Vet, olie en vloeistoffen maken garagevloeren glad. En dat kan onveilige of zelfs gevaarlijke situaties opleveren. Voorkom onveilige situaties en akelige valpartijen door een antislip coating over de garagevloer aan te laten brengen. Er zijn twee opties om voor meer grip op de garagevloer te zorgen. Een optie is het instrooien van een natte coatinglaag met zilverzand of antislipmiddel. Deze laag laten we goed drogen en daarna brengen we nog een toplaag aan. Optie twee is dat we het antislipmiddel direct door de vloercoating mengen voor we het op de garagevloer aanbrengen. Iedere werkwijze heeft zo zijn voordeel. In het eerste geval is de antisliplaag beschermt tegen slijtage. In het tweede geval hoeven we maar één enkele laag aan te brengen.

Geluiddempende vloercoating voor de garage

Ongecoate garagevloeren weerkaatsen geluidstrillingen, daardoor heeft u snel last van een galmende ruimte. Veelvuldige blootstelling aan galmen en geluidsweerkaatsing zorgt voor meer vermoeidheid. Een geluiddempende vloercoating absorbeert de trillingen en gaat resonantie tegen. Daardoor heeft het een geluidsisolerende werking en is een geluiddempende vloercoating minder belastend voor uzelf en uw personeel.

Garagevloer met antistatische vloercoating

In garages veroorzaakt de verplaatsing van voertuigen en mensen wrijving. Statische elektriciteit bouwt op door wrijving, maar kan ook direct van elektrische apparatuur afkomen. Antistatische vloercoatings voorkomen dat deze spanning opbouwt. Daardoor kan een antistatische garagevloer veel problemen voorkomen. De antistatische vloercoating beschermt personen en machines tegen statische ontlading.

Garagevloer laten afwerken met vloercoating

De afwerking van de garagevloer kan op meerdere manieren vorm krijgen. De meest voorkomende afwerkingen zijn:

  • Antistatisch
  • Geluiddempend
  • Antislip

De uiteindelijke afwerking dient uiteraard op een professionele wijze te geschieden en daar is het applicatieteam van Coatingvloer.nl verantwoordelijk voor. U kunt dan ook op een fraai eindresultaat rekenen waar u vele jaren profijt van hebt in uw garage. Het is mogelijk om vrijblijvend een offerte vloercoating garage aan te vragen. Als u liever eerst persoonlijk advies wilt, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 020 845 2650.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.