Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Nieuwe gietvloer bij YouSir Amsterdam

Voormalige kerk met nieuwe gietvloer

In een voormalige kerk in Amsterdam realiseerde UX Design Studio YouSir hun nieuwe kantoor. Dit architectonische hoogstandje kon echter wel een nieuwe vloer gebruiken. En daar schakelde de studio de experts van Coatingvloer.nl voor in. In totaal mochten we 64 vierkante meter voorzien van een gietvloer.

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer als bedrijfsvloer is een van de beste keuzes die u kunt maken. Gietvloeren beperken zich namelijk niet tot één bepaalde sector en zijn op vele manieren aan te passen naar uw smaak en wensen. Voor een kantoorruimte is de PU gietvloer een zeer goede keuze, omdat de vloer volledig naadloos wordt aangebracht, vele jaren meegaat en nagenoeg onderhoudsarm is. Bovendien is hij volledig kras- en slijtvast, wat hem ook nog eens een duurzame optie maakt.

YouSir koos voor

Voor hun gerenommeerde kerk koos UX Design Studio YouSir voor een PU gietvloer in de kleur solo earth grey. Deze lichte, grijze vloer werkt op sublieme manier samen met het meubilair en de bestaande architectuur. De vloer treedt namelijk meer op de achtergrond.

Ook een nieuwe gietvloer?

Wilt u onze vergaande expertise inzetten voor uw bedrijfsvloer of wenst u meer informatie over de vele soorten en kleuren gietvloeren? De specialisten van Coatingvloer.nl kunnen u met werkelijk alle facetten van gietvloeren van dienst zijn. Neem hiervoor contact met ons op of bezoek onze showroom op afspraak. Benieuwd naar onze concurrerende prijzen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

[huge_it_portfolio id=”179″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.