Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Epoxy gietvloer bij machinebouwbedrijf in Lisse

Meer dan 500 m2

Voor een machinebouwbedrijf uit Lisse mochten we hun bedrijfsruimte voorzien van een epoxy gietvloer. De totale oppervlakte bedroeg maar liefst 542 vierkante meter. Van zulke grote projecten krijgen we natuurlijk alleen maar energie, maar u kunt ons ook inschakelen voor kleinere projecten. Lees meer over dit immense project.

Waarom een gietvloer als bedrijfsvloer?

Een epoxy gietvloer is uitermate geschikt als bedrijfsvloer, omdat hij ijzersterk, duurzaam en slijtvast is. Helemaal wanneer de vloer zwaar belast wordt, is epoxy een goede keuze. Laat ons ook nog een vloercoating aanbrengen over de gietvloer en u profiteert van een extra beschermlaag en een zeer duurzame vloer.

Ideaal voor een machinebouwbedrijf

Voor machinebouwbedrijven, zoals onze klant uit Lisse, is een aantal kenmerken erg belangrijk om mee te nemen. Zo vroeg de klant ons of we bepaalde belijning konden aanbrengen voor heldere communicatie en koos hij voor een extra matte topcoating met kleurvlokken. Dit laatste geeft de vloer een speels effect en zorgt ervoor dat vuil en stof minder goed zichtbaar zijn.

Meer informatie of scherp prijsvoorstel?

Wilt u meer weten over een gietvloer, belijningsmogelijkheden of een vloercoating? Neem contact met ons op en we helpen u. Voor een zeer concurrerend prijsvoorstel vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Ook nodigen we u graag uit in onze immense showroom om alle gietvloeren te bekijken en belopen. Maak hiervoor een afspraak, dan weten we zeker dat we u van dienst kunnen zijn.

[huge_it_portfolio id=”180″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.