Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Nieuwbouw woongebouw HAUT in Amsterdam

Grootste houten woongebouw van NL

Woongebouw HAUT wordt het grootste gebouw van Nederland. Met een hoogte van 73 meter en 21 verdiepingen torent dit woongebouw boven alle andere uit. Hierdoor geniet u op de hogere etages van een spectaculair uitzicht over de Amsterdamse haven en meer.

Bent u de gelukkige eigenaar van een appartement in woongebouw HAUT? Lees dan snel meer over de mogelijkheden van een gietvloer en de mooie korting die u uitsluitend bij Coatingvloer.nl ontvangt.

Unieke locatie aan de jachthaven

Wonen aan de Amstel én vlak bij de binnenstad? HAUT is hét woongebouw waar heerlijk wonen en een uitstekende bereikbaarheid samenkomen. De Amsterdamse grachten liggen op slechts 5 minuten varen van dit unieke woongebouw. Ook de echte foodie kan zijn lol op. Met zeer goede restaurants en bars in de nabije omgeving is het ook in de namiddag en avond heerlijk vertoeven.

Gietvloer voor nieuwbouwwoningen

Voor nieuwe bewoners van woongebouw HAUT heeft Coatingvloer een mooie kans op een gietvloer tegen zeer concurrerende prijzen. Het grote voordeel van een nieuwbouwwoning is dat u niet eerst alle meubels weg hoeft te halen. Wij kunnen aan het werk en zodra de gietvloer ligt, laten we u het resultaat zien.

Korting op de offerteprijs

Kiest u voor een gietvloer in de volledige woning of zoeken uw buren ook naar een fijne en onderhoudsarme vloer? Kiest samen voor een grotere oppervlakte en profiteer van een mooie korting op de totaalprijs. U bent er nog steeds vrij in om – onafhankelijk van elkaar – een gietvloer te kiezen die u mooi vindt.

Meer informatie of contact

Wilt u meer informatie over de soorten gietvloeren of wilt u overleggen met een van onze specialisten? Neem contact met ons op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Voor een snel, vrijblijvend en zeer concurrerend prijsvoorstel vraagt u een offerte aan.

[huge_it_portfolio id=”181″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.