Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Nieuwbouw woongebouw HAUT in Amsterdam

gietvloer project haut

Grootste houten woongebouw van NL

Woongebouw HAUT wordt het grootste gebouw van Nederland. Met een hoogte van 73 meter en 21 verdiepingen torent dit woongebouw boven alle andere uit. Hierdoor geniet u op de hogere etages van een spectaculair uitzicht over de Amsterdamse haven en meer.

Bent u de gelukkige eigenaar van een appartement in woongebouw HAUT? Lees dan snel meer over de mogelijkheden van een gietvloer en de mooie korting die u uitsluitend bij Coatingvloer.nl ontvangt.

Unieke locatie aan de jachthaven

Wonen aan de Amstel én vlak bij de binnenstad? HAUT is hét woongebouw waar heerlijk wonen en een uitstekende bereikbaarheid samenkomen. De Amsterdamse grachten liggen op slechts 5 minuten varen van dit unieke woongebouw. Ook de echte foodie kan zijn lol op. Met zeer goede restaurants en bars in de nabije omgeving is het ook in de namiddag en avond heerlijk vertoeven.

Gietvloer voor nieuwbouwwoningen

Voor nieuwe bewoners van woongebouw HAUT heeft Coatingvloer een mooie kans op een gietvloer tegen zeer concurrerende prijzen. Het grote voordeel van een nieuwbouwwoning is dat u niet eerst alle meubels weg hoeft te halen. Wij kunnen aan het werk en zodra de gietvloer ligt, laten we u het resultaat zien.

Korting op de offerteprijs

Kiest u voor een gietvloer in de volledige woning of zoeken uw buren ook naar een fijne en onderhoudsarme vloer? Kiest samen voor een grotere oppervlakte en profiteer van een mooie korting op de totaalprijs. U bent er nog steeds vrij in om – onafhankelijk van elkaar – een gietvloer te kiezen die u mooi vindt.

Meer informatie of contact

Wilt u meer informatie over de soorten gietvloeren of wilt u overleggen met een van onze specialisten? Neem contact met ons op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Voor een snel, vrijblijvend en zeer concurrerend prijsvoorstel vraagt u een offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan