Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in nieuwbouwwoning Castricum

115 vierkante meter gietvloer in de kleur solo steel

In een nieuwbouwwoning in Castricum mochten we over 115 vierkante meter een gietvloer plaatsen. De klant koos voor de prachtige, neutrale kleur solo steel. Een kleur die meer op de achtergrond treedt, het licht in de kamer op een positieve manier beïnvloedt en de meubilair en accessoires prachtig naar voren laat komen.

Opnieuw ging de voorkeur uit naar onze service

De klant gaf aan in het verleden voor een andere applicateur te hebben gekozen, maar wilde voor deze nieuwbouwwoning kijken bij andere gietvloerspecialisten. Wederom kwam Coatingvloer.nl als beste uit de test. Hij was onder de indruk van onze service, prachtige showroom en fijne sfeer.

Qua vloertype overwoog de klant ook een betonlookvloer, maar vond het strakke van een solo kleur uiteindelijk toch mooier.

Waarom een gietvloer voor een nieuwbouwwoning?

Een nieuwbouwwoning is uitermate geschikt voor een gietvloer, omdat wij aan de slag kunnen voor uw naar uw woning verhuist. Ook staan er in nieuwbouwwoningen nog geen meubels waar we rekening me hoeven te houden. We kunnen dus vlot aan de slag, zodat de vloer erin ligt voor de verhuisdatum.

Korting op uw gietvloer

Door een groter oppervlakte in 1 keer te voorzien van een gietvloer, profiteert u bij Coatingvloer van een mooie korting op de offerteprijs. Vooral bij nieuwbouwwoningen zien we dat onze klanten kiezen voor een groter oppervlakte. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen met uw buren te kiezen voor een gietvloer. Dit project zien wij als 1 en dus krijgt u ook hierbij korting op de totaalprijs.

Gratis vrijblijvende offerte of meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende typen gietvloeren of wilt u in gesprek gaan met een van onze gietvloerspecialisten? Neem contact met ons op of maak een afspraak om onze immense showroom te bezoeken. Voor een snel, vrijblijvend en zeer concurrerend prijsvoorstel vraagt u snel een offerte aan.

[huge_it_portfolio id=”182″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.