Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in nieuwbouwwijk De Maricken

Wilnis wordt uitgebreid met bijna 500 nieuwbouwwoningen

Op 20 minuten rijden vanaf Amsterdam, naast de Vinkeveense Plassen, ligt de De Maricken. Deze groene woonwijk, met bijna 500 nieuwe woningen, is onderdeel van het gezellige dorp Wilnis. Alle vijf de fasen van dit project zijn inmiddels volledig verkocht. Het grootste deel van de ontwikkeling van deze moderne, gasloze woonwijk is zelfs al afgerond. Van twee-onder-een-kap woningen tot rijwoningen, appartementen en vrijstaande woningen. De aangelegde stroken groen, waterpartijen en parkjes zorgen voor een natuurlijke overgang tussen de woonwijk en de omliggende natuurgebieden.

Bent u de gelukkige eigenaar van een van de prachtwoningen in De Maricken? Dan kunt u bij ons terecht voor de perfecte basis voor uw interieur: een gietvloer. Bekijk snel ons duurzame gietvloeren aanbod.

Waterrijke omgeving

Wonen in De Maricken is thuiskomen in een groene, waterrijke omgeving. Hier komen buitenleven en heerlijk wonen samen in een ontwerp dat ruimte, rust en natuur ademt. Een plek waar u direct in de natuur bent om te ontsnappen aan de hectiek van de stad. En dat op slechts 20 minuten van Amsterdam. Heerlijk genieten van de Nederlandse natuur met de Vinkeveense Plassen en andere natuurgebieden op een steenworp afstand.

Gietvloer voor nieuwbouwwoningen

Het grote voordeel van een nieuwbouwwoning is dat er nog geen meubels staan. U hoeft dus niet eerst uw huis leeg te halen voor we de vloer kunnen aanleggen. We kunnen direct aan de slag en zodra de gietvloer ligt, kunt u het resultaat komen bewonderen. Zorgeloos wonen met een onderhoudsvriendelijke gietvloer. Nieuwe bewoners van de nieuwbouwwijk De Maricken krijgen bij ons de kans om een mooie gietvloer uit te zoeken tegen een aantrekkelijke prijs.

Korting op de totaalprijs

Voor gietvloeren geldt, hoe groter het oppervlak, hoe scherper de prijs. Wilt u uw gehele benedenverdieping van een onderhoudsvriendelijke vloer laten voorzien? Of zijn uw buren ook op zoek naar een gietvloer voor in hun woning? Koop samen met uw buren en profiteer beiden van oplopende burenkorting. Ook als u een andere stijl gietvloer kiest dan uw buren kunt u gebruik maken van dit aanbod.

Meer informatie of contact

Bent u benieuwd wat een gietvloer u gaat kosten? Vraag direct een vrijblijvend prijsvoorstel op. Onze experts staan dagelijks voor u klaar en vertellen u graag meer over verschillende soorten gietvloeren en hun specifieke eigenschappen. Heeft u een vraag voor een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

[huge_it_portfolio id=”183″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.