Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer Amstelveen Apartments Olympiade

Nieuwbouwcomplexen in Amstelveen

De nieuwbouwcomplexen van Olympiade in Amstelveen moeten een variëteit aan bewoners aantrekken. De woonvertrekken zijn uitermate geschikt voor singels, stellen en (jonge) gezinnen en met de belangrijkste voorzieningen in de directe omgeving, is de verwachting dat Olympiade een bruisend deel van Amstelveen gaat worden.

Zeer centrale locatie

Olympiade is erg centraal gelegen en biedt voor menig sportliefhebber voldoende soelaas. Zo zijn er in de directe omgeving o.a. sportvelden en sportscholen te vinden. Hier kan men sporten beoefenen als rugby, tennis en atletiek. Ook in de directe omgeving: supermarkten, een kinderopvang en openbaar vervoer voorzieningen. Zo bent u in een mum van tijd in het stadshart van Amstelveen en op de Zuidas.

Mooie korting bij meer m2

Boven op onze concurrerende prijzen ontvangt u nu ook een mooie korting wanneer u meer vierkante meters afneemt. Dit betekent dus ook dat u met uw buren kunt kiezen voor een gietvloer en zo de korting kunt verdelen. Wij kijken hierbij uitsluitend naar de oppervlakte. U bent vanzelfsprekend vrij om, onafhankelijk van uw buren, een gietvloer te kiezen.

Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

Wilt u meer weten over de voordelen van een gietvloer of bent u benieuwd naar onze visie voor uw situatie? Neem contact met ons op voor advies op maat. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een scherp prijsvoorstel. We nodigen u ook graag uit in onze enorme showroom om alle gietvloertypen te bekijken en belopen.

[huge_it_portfolio id=”178″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.