Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in nieuwbouwwijk Westend Utrecht

Centrale plek, prachtige woningen

Westend is een nieuwe woongelegenheid nabij Amsterdam, Den Haag en Utrecht. De woningen zijn aan het water gelegen, wat betekent dat u ook met de boot snel van een dagje uit geniet. Roelofarendsveen biedt bovendien alle voorzieningen: een levendig centrum met winkels en horecagelegenheden, scholen en veel culturele bezienswaardigheden.

Voor alle eigenaren van deze nieuwbouwwoningen in Westend bieden we een prachtige gietvloer aan voor een zeer scherpe prijs. Vooral nieuwbouwwoningen lenen zich uitstekend voor een gietvloer, omdat er doorgaans nog geen meubels aanwezig zijn.

Alles in de buurt

Heel Westend bestaat uit drie eilanden: Westereiland, Middeleiland en Oostereiland. De bouw van deze woongelegenheden is in volle gang en dat betekent dat u als bewoner al kunt nadenken over bijvoorbeeld het vloertype. In de directe omgeving vindt u fijne voorzieningen als fiets-, wandel- en vaarroutes. Booteigenaren kunnen ervoor kiezen om hun boot aan te leggen bij een ligplaats in de buurt. Ook bent u in 20 minuten in Leiden, Den Haag of Amsterdam. De bereikbaarheid is dus uitstekend te noemen. De woningtypen zijn uitermate geschikt voor (jonge) gezinnen.

Korting op de offerteprijs?

Onze scherpe prijzen zijn al zeer concurrerend, maar de prijs kan zelfs nóg lager. Door meerdere ruimtes te voorzien van een gietvloer, geniet u van een korting die snel kan oplopen. Dit betekent ook dat u met de buren voor een gietvloer kunt kiezen voor deze korting. Wij kijken enkel naar het aantal vierkante meters per aanvraag. U bent er vervolgens vrij in om een ander type gietvloer dan uw buren te kiezen.

Vrijblijvende offerte

Profiteer van ons enorme prijsvoordeel en vraag een vrijblijvende offerte aan. Liever eerst meer informatie over onze gietvloeren of wilt u ons aanbod in het echt bekijken? Neem contact met ons op of bezoek onze immense showroom. Maak hiervoor wel even een afspraak, dan weten we zeker dat we alle tijd voor u kunnen nemen.

[huge_it_portfolio id=”177″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.