Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Kop Blok: wonen met gietvloer van Coatingvloer.nl

Kop Blok is een nieuwbouwproject in IJburg dat onderdeel uitmaakt van deze woonwijk in het oosten van Amsterdam. De wijk ligt aan het IJmeer en is tot stand gekomen op kunstmatig gebouwde eilanden. Kop Blok omvat een groot aantal nieuwbouwwoningen die op architectonische wijze van een unieke uitstraling zijn voorzien. Het wonen in een omgeving waar water een belangrijk deel van uitmaakt, geeft een gevoel van rust en ruimte. De nieuwbouwwoningen van Kop Blok in IJburg worden door de bewoners geheel naar eigen smaak en voorkeur ingericht. Dat waarborgt het creëren van de sfeer die gewenst is.

In een nieuwbouwwoning van Kop Blok in IJburg wonen, wordt vanaf het eerste begin plezierig als voor een gietvloer van Coatingvloer.nl wordt gekozen. Het comfort is bijzonder groot en de uitstraling is met een strakke en naadloze uitvoering uiteraard heel modern te noemen. Coatingvloer.nl biedt eigentijdse vloeren die een tijdloos karakter hebben en de trend van de tijd overstijgen. Het aanbod varieert met gietvloeren die van kunsthars worden gemaakt tot cementgebonden vloeren in de vorm van woonbeton. Het assortiment wordt verder onder meer aangevuld met designbetonvloeren en betonlook vloeren. Het is bij de keuze en samenstelling van de gietvloer altijd mogelijk om de persoonlijke wensen te laten spreken. Het bijzondere aan het assortiment met gietvloeren is bijvoorbeeld dat de uitstraling strak en effen in kleur kan zijn. Of juist met een gemêleerd effect gerealiseerd kan worden. Zo kan de keuze voor een interieur met een industriële look ook simpel worden gemaakt.

Coatingvloer.nl biedt met het brede assortiment aan gietvloeren al veel keuze. Hierbij wordt standaard geprofiteerd van warmte, comfort, stijl en van een onderhoudsvriendelijk karakter. De vloeren zijn extra hygiënisch door het afstoten van stof en vuil in combinatie met het naadloze karakter en vloeistofdichte kenmerken. Overigens is het goed om te weten dat deze gietvloeren met vloerverwarming gecombineerd kunnen worden. Verder zorgt Coatingvloer.nl voor begeleiding tijdens het hele traject vanaf de eerste kennismaking en wordt de gietvloer op professionele wijze gemaakt en aangebracht.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan