Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Kop Blok: wonen met gietvloer van Coatingvloer.nl

Kop Blok is een nieuwbouwproject in IJburg dat onderdeel uitmaakt van deze woonwijk in het oosten van Amsterdam. De wijk ligt aan het IJmeer en is tot stand gekomen op kunstmatig gebouwde eilanden. Kop Blok omvat een groot aantal nieuwbouwwoningen die op architectonische wijze van een unieke uitstraling zijn voorzien. Het wonen in een omgeving waar water een belangrijk deel van uitmaakt, geeft een gevoel van rust en ruimte. De nieuwbouwwoningen van Kop Blok in IJburg worden door de bewoners geheel naar eigen smaak en voorkeur ingericht. Dat waarborgt het creëren van de sfeer die gewenst is.

In een nieuwbouwwoning van Kop Blok in IJburg wonen, wordt vanaf het eerste begin plezierig als voor een gietvloer van Coatingvloer.nl wordt gekozen. Het comfort is bijzonder groot en de uitstraling is met een strakke en naadloze uitvoering uiteraard heel modern te noemen. Coatingvloer.nl biedt eigentijdse vloeren die een tijdloos karakter hebben en de trend van de tijd overstijgen. Het aanbod varieert met gietvloeren die van kunsthars worden gemaakt tot cementgebonden vloeren in de vorm van woonbeton. Het assortiment wordt verder onder meer aangevuld met designbetonvloeren en betonlook vloeren. Het is bij de keuze en samenstelling van de gietvloer altijd mogelijk om de persoonlijke wensen te laten spreken. Het bijzondere aan het assortiment met gietvloeren is bijvoorbeeld dat de uitstraling strak en effen in kleur kan zijn. Of juist met een gemêleerd effect gerealiseerd kan worden. Zo kan de keuze voor een interieur met een industriële look ook simpel worden gemaakt.

Coatingvloer.nl biedt met het brede assortiment aan gietvloeren al veel keuze. Hierbij wordt standaard geprofiteerd van warmte, comfort, stijl en van een onderhoudsvriendelijk karakter. De vloeren zijn extra hygiënisch door het afstoten van stof en vuil in combinatie met het naadloze karakter en vloeistofdichte kenmerken. Overigens is het goed om te weten dat deze gietvloeren met vloerverwarming gecombineerd kunnen worden. Verder zorgt Coatingvloer.nl voor begeleiding tijdens het hele traject vanaf de eerste kennismaking en wordt de gietvloer op professionele wijze gemaakt en aangebracht.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.