Kop Blok: wonen met gietvloer van Coatingvloer.nl - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Kop Blok: wonen met gietvloer van Coatingvloer.nl

Kop Blok: wonen met gietvloer van Coatingvloer.nl

Kop Blok is een nieuwbouwproject in IJburg dat onderdeel uitmaakt van deze woonwijk in het oosten van Amsterdam. De wijk ligt aan het IJmeer en is tot stand gekomen op kunstmatig gebouwde eilanden. Kop Blok omvat een groot aantal nieuwbouwwoningen die op architectonische wijze van een unieke uitstraling zijn voorzien. Het wonen in een omgeving waar water een belangrijk deel van uitmaakt, geeft een gevoel van rust en ruimte. De nieuwbouwwoningen van Kop Blok in IJburg worden door de bewoners geheel naar eigen smaak en voorkeur ingericht. Dat waarborgt het creëren van de sfeer die gewenst is.

In een nieuwbouwwoning van Kop Blok in IJburg wonen, wordt vanaf het eerste begin plezierig als voor een gietvloer van Coatingvloer.nl wordt gekozen. Het comfort is bijzonder groot en de uitstraling is met een strakke en naadloze uitvoering uiteraard heel modern te noemen. Coatingvloer.nl biedt eigentijdse vloeren die een tijdloos karakter hebben en de trend van de tijd overstijgen. Het aanbod varieert met gietvloeren die van kunsthars worden gemaakt tot cementgebonden vloeren in de vorm van woonbeton. Het assortiment wordt verder onder meer aangevuld met designbetonvloeren en betonlook vloeren. Het is bij de keuze en samenstelling van de gietvloer altijd mogelijk om de persoonlijke wensen te laten spreken. Het bijzondere aan het assortiment met gietvloeren is bijvoorbeeld dat de uitstraling strak en effen in kleur kan zijn. Of juist met een gemêleerd effect gerealiseerd kan worden. Zo kan de keuze voor een interieur met een industriële look ook simpel worden gemaakt.

Coatingvloer.nl biedt met het brede assortiment aan gietvloeren al veel keuze. Hierbij wordt standaard geprofiteerd van warmte, comfort, stijl en van een onderhoudsvriendelijk karakter. De vloeren zijn extra hygiënisch door het afstoten van stof en vuil in combinatie met het naadloze karakter en vloeistofdichte kenmerken. Overigens is het goed om te weten dat deze gietvloeren met vloerverwarming gecombineerd kunnen worden. Verder zorgt Coatingvloer.nl voor begeleiding tijdens het hele traject vanaf de eerste kennismaking en wordt de gietvloer op professionele wijze gemaakt en aangebracht.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Alles wat je moet weten over een vloer van microcement
Prijs van een gietvloer
De prijs van een gietvloer in vergelijking met andere vloeren