Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

De praktische voordelen van een PU gietvloer

Wist je dat een PU gietvloer erg veel voordelen heeft? Ten eerste is een PU gietvloer een stijlvolle vloer. Veel mensen kiezen dan ook voor een PU gietvloer omdat ze deze simpelweg mooi vinden. Maar naast de esthetische voordelen van een PU gietvloer zijn er ook veel praktische voordelen. Dit zijn de praktische voordelen van een PU gietvloer:

PU gietvloeren zijn duurzaam

Wanneer je besluit om een PU gietvloer te laten aanbrengen in jouw woning of bedrijfspand, dan is dit een keuze waar je jarenlang plezier van zal hebben. Want een PU gietvloer is een duurzame vloer die lang mee gaat.

Hygiënisch

Een PU gietvloer trekt geen stof of viezigheid aan. De vloer is namelijk volledig naadloos. Er zijn daarom geen gaten of kiertjes waarin stof kan ophopen. Ook is een PU gietvloer waterafstotend waardoor vloeistoffen niet snel doordringen in de vloer. Een PU gietvloer is daarom zeer geschikt voor mensen met een allergie en voor gezinnen met kinderen.

Makkelijk schoon te maken

De PU gietvloer is een vloer die niet snel stoffig wordt. Maar uiteraard is een schoonmaakbeurt op z’n tijd wel aan te raden. Wanneer je de vloer wilt reinigen dan kan dit met warm water en een dweil. Agressieve schoonmaakmiddelen raden we af omdat deze de vloer kunnen beschadigen. Maar deze zijn ook niet nodig, want de vloer krijg je makkelijk schoon. Mors je iets op de vloer? Dan is het belangrijk dat je dit zo snel mogelijk weghaalt met een vochtige doek. Zelfs rode wijn of koffie kan vlekkeloos verwijderd worden, zolang het meteen wordt weggehaald. Lees hier meer over het onderhouden van uw gietvloer: gietvloer onderhoud

Comfortabel

Wanneer je een PU gietvloer ziet, dan verwacht je wellicht dat deze hard en koud aanvoelt. Maar het tegendeel is waar! Een PU gietvloer is licht elastisch waardoor je comfortabel over de vloer zal lopen. Ook is de vloer van zichzelf niet zo koud, zoals bijvoorbeeld steen of beton. Maar om de temperatuur van de vloer nog aangenamer te maken kan een PU gietvloer gecombineerd worden met vloerverwarming.

Geluiddempend

Omdat een gietvloer licht elastisch is, is de vloer ook geluiddempend. Zeker wanneer je de vloer vergelijkt met een houten vloer of een stenen vloer.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.