Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Karakteristieke betonvloeren

Wist u dat een betonvloer erg karakteristiek en stijlvol is? Een vloer met betonlook is de laatste jaren erg populair geworden, omdat hij uw woning een robuust, industrieel en stoer uiterlijk geeft. Daarnaast heeft een betonvloer veel praktische voordelen en is het een duurzame optie. In dit blog lichten we drie verschillende soorten betonvloeren uit.

Kleuren betonvloer

Een betonvloer is te verkrijgen in wel 60 verschillende kleuren! De meeste kleuren hebben een grijze tint, maar voor een warmer effect kiest u een bruine of beige tint. Een betonvloer bestaat uit een mix van meerdere kleuren. De kleur van het beton is erg bepalend voor de kleur en de sfeer in uw huis, dus we helpen u graag met het vinden van de perfecte kleur betonvloer.

Design Betonvloer ECO

De Design Betonvloer ECO is een betonvloer die bestaat uit zes lagen: de ondergrond, eerste primer, tweede primer, Design Betonvloer, steenolie en een topcoat. De vloer heeft een industriële uitstraling en wordt vaak op een benedenverdieping van een woning gelegd. Door de combinatie van meerdere kleuren komt de Design Betonvloer ECO echt tot leven.

Design Betonvloer ECO + granito black

Wist u dat de Design Betonvloer ECO ook erg mooi is in combinatie met granito black? Dit kleine zwarte grint wordt in de gietvloer gestrooid, waardoor de vloer een gespikkeld patroon krijgt. Door granito black toe te voegen aan een betonvloer krijgt u een zeer unieke en bijzondere vloer.

Design Betonvloer PURE

De Design Betonvloer PURE is een dunnere gietvloer, bestaande uit zes lagen: de ondergrond, twee primers, Design Betonvloer en twee topcoats. Net als de ECO wordt ook de PURE vaak op een benedenverdieping van een woning gelegd. Het verschil tussen de ECO en de PURE betonvloeren zit in het vloersysteem, wat bij de PURE dunner is. Wanneer u een warmere uitstraling wilt, raden we aan om voor de PURE te kiezen.

Meer informatie over de Design Betonvloer

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Design Betonvloeren? Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen en helpen u met het samenstellen van de mooiste betonvloer voor uw woning. Neem contact met ons op of vraag online een offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.