Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Karakteristieke betonvloeren

Wist u dat een betonvloer erg karakteristiek en stijlvol is? Een vloer met betonlook is de laatste jaren erg populair geworden, omdat hij uw woning een robuust, industrieel en stoer uiterlijk geeft. Daarnaast heeft een betonvloer veel praktische voordelen en is het een duurzame optie. In dit blog lichten we drie verschillende soorten betonvloeren uit.

Kleuren betonvloer

Een betonvloer is te verkrijgen in wel 60 verschillende kleuren! De meeste kleuren hebben een grijze tint, maar voor een warmer effect kiest u een bruine of beige tint. Een betonvloer bestaat uit een mix van meerdere kleuren. De kleur van het beton is erg bepalend voor de kleur en de sfeer in uw huis, dus we helpen u graag met het vinden van de perfecte kleur betonvloer.

Design Betonvloer ECO

De Design Betonvloer ECO is een betonvloer die bestaat uit zes lagen: de ondergrond, eerste primer, tweede primer, Design Betonvloer, steenolie en een topcoat. De vloer heeft een industriële uitstraling en wordt vaak op een benedenverdieping van een woning gelegd. Door de combinatie van meerdere kleuren komt de Design Betonvloer ECO echt tot leven.

Design Betonvloer ECO + granito black

Wist u dat de Design Betonvloer ECO ook erg mooi is in combinatie met granito black? Dit kleine zwarte grint wordt in de gietvloer gestrooid, waardoor de vloer een gespikkeld patroon krijgt. Door granito black toe te voegen aan een betonvloer krijgt u een zeer unieke en bijzondere vloer.

Design Betonvloer PURE

De Design Betonvloer PURE is een dunnere gietvloer, bestaande uit zes lagen: de ondergrond, twee primers, Design Betonvloer en twee topcoats. Net als de ECO wordt ook de PURE vaak op een benedenverdieping van een woning gelegd. Het verschil tussen de ECO en de PURE betonvloeren zit in het vloersysteem, wat bij de PURE dunner is. Wanneer u een warmere uitstraling wilt, raden we aan om voor de PURE te kiezen.

Meer informatie over de Design Betonvloer

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Design Betonvloeren? Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen en helpen u met het samenstellen van de mooiste betonvloer voor uw woning. Neem contact met ons op of vraag online een offerte aan.

[huge_it_portfolio id=”169″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.