Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer brochures

De nieuwe Coatingvloer brochure 2021 is er! Deze prachtige brochure staat vol met inspiratie, de nieuwste interieurtrends en veel voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden in gietvloeren. Bent u op zoek naar een strakke vloer voor uw bedrijfspand? Bekijk dan de nieuwe Industriebrochure 2021 voor de mooiste bedrijfsvloeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor de showroom.

Woonbrochure

In onze woonbrochure vindt u de mooiste projecten en de laatste trends op het gebied van interieur en gietvloeren. Maak kennis met Coatingvloer.nl, de gezichten achter het bedrijf en de visie waar we achter staan. Daarnaast vindt u in de woonbrochure uitgebreide beschrijvingen van de verschillende soorten gietvloeren en de prachtige foto’s van onze projecten.

Industriebrochure

In de industriebrochure ontdekt u de vele mogelijkheden in bedrijfsvloeren. Of u nu op zoek bent naar een gietvloer voor uw fabriek, horecabedrijf, winkel, kantoor, parkeergarage of showroom, u vindt alle informatie in de industriebrochure. Daarnaast vindt u een duidelijk overzicht van de verschillende soorten gietvloer en de daarbij behorende samenstellingen en meestgebruikte toepassingen.

Onze projecten

In de brochures vindt u veel prachtige voorbeelden van onze eerdere projecten. Wist u dat er naast de projecten in de brochures veel meer voorbeelden op onze website te bekijken zijn? Hier vindt u de meest uiteenlopende projecten en inspirerende mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze brochure, gietvloeren of projecten neemt u contact met ons op. Wilt u onze vloeren liever in het echt bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom waar u nóg meer inspirerende voorbeelden vindt. Onze experts helpen u graag met het vinden van de perfecte gietvloer. Voor een directe prijsopgave vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.