Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

5x zen ruimtes

Een zen ruimte laat u helemaal ontspannen en draagt bij aan innerlijke rust. Wist u dat een strakke gietvloer een ruimte echt rustig maakt? Gietvloeren zijn namelijk neutraal en volledig naadloos, waardoor ze de ruimte een kalm en ontspannen uiterlijk geven. Een gietvloer is geschikt voor iedere ruimte, zoals de woonkamer en de slaapkamer. Ook in de badkamer misstaat een gietvloer niet, want hij geeft uw badkamer een echt spa-uiterlijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het creëren van zen ruimtes in uw huis? U leest het in dit blog.

De zen woonkamer

Een zen woonkamer is eenvoudig te realiseren met een gietvloer in een zachte kleur. Een gietvloer heeft een rustige uitstraling, doordat hij vaak mat is afgewerkt. Daardoor oogt de ruimte ontspannen en zen. Ook is de vloer geen afleiding, omdat hij egaal en naadloos is. Zacht-gekleurde meubels maken uw zen woonkamer echt af.

Ruimte in uw woning

Creëer ruimte in uw woning door middel van een gietvloer. Een gietvloer zorgt ervoor dat een kamer optisch groter lijkt. Het voorbeeld van de eethoek laat dit goed zien. Ondanks dat er veel meubels en accessoires in de eethoek staan, lijkt de ruimte groot en ontspannen. De matte en neutrale gietvloer zorgt ervoor dat de eethoek rust uitstraalt.

Rust en groen

Een zen ruimte maakt u eenvoudig door rust en groen te combineren. Bent u de gelukkige eigenaar van een serre of een ruimte met grote ramen? Plaats dan veel planten, bomen, struiken en bloemen voor de ramen, zodat u binnen ook geniet van uw zen tuin. Zo komt u helemaal tot rust in uw heerlijke zithoek. Een gietvloer zorgt ervoor dat alle aandacht op het groen is gericht.

Nog meer zen ruimtes

Naast de projecten hierboven hebben we nog meer voorbeelden van zen ruimtes. Bekijk de foto’s hieronder voor extra inspiratie of bekijk onze brochures. Geef uw badkamer een relaxte en luxe uitstraling of maak uw woonkamer helemaal zen door het plaatsen van een gietvloer. De vuistregel is hierbij: hoe lichter de kleur van de vloer, hoe optisch groter de ruimte lijkt. Voor meer informatie over het creëren van een zen ruimte of de eindeloze mogelijkheden met gietvloeren neemt u contact met ons op. Maak een afspraak voor onze showroom of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag in uw mail box.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.