Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

5x zen ruimtes

Een zen ruimte laat u helemaal ontspannen en draagt bij aan innerlijke rust. Wist u dat een strakke gietvloer een ruimte echt rustig maakt? Gietvloeren zijn namelijk neutraal en volledig naadloos, waardoor ze de ruimte een kalm en ontspannen uiterlijk geven. Een gietvloer is geschikt voor iedere ruimte, zoals de woonkamer en de slaapkamer. Ook in de badkamer misstaat een gietvloer niet, want hij geeft uw badkamer een echt spa-uiterlijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het creëren van zen ruimtes in uw huis? U leest het in dit blog.

De zen woonkamer

Een zen woonkamer is eenvoudig te realiseren met een gietvloer in een zachte kleur. Een gietvloer heeft een rustige uitstraling, doordat hij vaak mat is afgewerkt. Daardoor oogt de ruimte ontspannen en zen. Ook is de vloer geen afleiding, omdat hij egaal en naadloos is. Zacht-gekleurde meubels maken uw zen woonkamer echt af.

Ruimte in uw woning

Creëer ruimte in uw woning door middel van een gietvloer. Een gietvloer zorgt ervoor dat een kamer optisch groter lijkt. Het voorbeeld van de eethoek laat dit goed zien. Ondanks dat er veel meubels en accessoires in de eethoek staan, lijkt de ruimte groot en ontspannen. De matte en neutrale gietvloer zorgt ervoor dat de eethoek rust uitstraalt.

Rust en groen

Een zen ruimte maakt u eenvoudig door rust en groen te combineren. Bent u de gelukkige eigenaar van een serre of een ruimte met grote ramen? Plaats dan veel planten, bomen, struiken en bloemen voor de ramen, zodat u binnen ook geniet van uw zen tuin. Zo komt u helemaal tot rust in uw heerlijke zithoek. Een gietvloer zorgt ervoor dat alle aandacht op het groen is gericht.

Nog meer zen ruimtes

Naast de projecten hierboven hebben we nog meer voorbeelden van zen ruimtes. Bekijk de foto’s hieronder voor extra inspiratie of bekijk onze brochures. Geef uw badkamer een relaxte en luxe uitstraling of maak uw woonkamer helemaal zen door het plaatsen van een gietvloer. De vuistregel is hierbij: hoe lichter de kleur van de vloer, hoe optisch groter de ruimte lijkt. Voor meer informatie over het creëren van een zen ruimte of de eindeloze mogelijkheden met gietvloeren neemt u contact met ons op. Maak een afspraak voor onze showroom of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan