Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Design Beton Pure Elephant Grey in Hoofddorp

Onlangs mochten we maar liefst drie etages van een nieuwbouwwoning in Hoofddorp voorzien van Design Beton Pure. De klant koos voor de mooie kleur Elephant Grey voor een totale oppervlakte van 240 m2. De nieuwe betonvloer geeft de gehele woning een modern en strak uiterlijk en maakt het huis een mooi geheel.

Design Betonvloer

Een Design Betonvloer is een goede keuze als u op zoek bent naar een unieke vloer met een natuurlijke uitstraling. Of u nu een klassiek of modern interieur hebt, Design Beton Pure past echt overal bij. Wist u dat een betonvloer volledig egaal is? Er zitten geen scheurtjes, naden of drempels in, waardoor de vloer ook eenvoudig te reinigen is.

“We waren al bekend met Coatingvloer.nl, omdat ze in ons vorige huis ook een gietvloer hebben gelegd. We zijn zo enthousiast over hun werk dat we ze opnieuw hebben ingeschakeld om een gietvloer te leggen. Deze keer hebben we gekozen voor Design Beton Pure, omdat we helemaal weg zijn van de natuurlijke uitstraling. We zijn erg blij met het resultaat!”

Betonvloeren in verschillende kleuren

Wist u dat onze betonvloeren in heel veel verschillende kleuren beschikbaar zijn? Deze klant uit Hoofddorp koos voor de kleur Elephant Grey, die erg mooi bij de rest van het huis staat. Veel klanten kiezen voor een beige of grijze tint, maar we kunnen de vloer in iedere RAL- of NCS-kleur leveren. Er zijn dus enorm veel mogelijkheden en er is altijd een kleur die perfect bij uw woning past.

Meer informatie over onze gietvloeren?

Wilt u meer informatie over onze gietvloeren ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en adviseren u over onze verschillende gietvloeren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoekje aan onze showroom of vraag direct een scherpe offerte aan.
[postgalerij post=”9268″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.