Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Design Betonvloer ECO Perfect Grey & Granito black in Amsterdam

In een riante nieuwbouwwoning in Amsterdam mochten we een bijzondere betonvloer leggen. De klanten wilden een hun woning een unieke uitstraling geven, wat zeker is gelukt! Ze kozen voor een Design Betonvloer ECO in de prachtige kleur Perfect Grey in combinatie met de ingestrooide Granito black. Door deze combinatie komt de vloer echt tot leven!

Betonvloer met Granito

Voor een speelse en levendige uitstraling hebben we de betonvloer ingestrooid met Granito. Hierdoor krijgt u vloer niet alleen een erg unieke look, maar wordt de betonvloer ook minder glad. Deze klanten kozen voor de Granito black. Het contrast tussen de zachte kleur Perfect Grey en de Granito black geeft een mooi industrieel effect. Naast deze opties zijn er nog veel meer kleuren betonvloer en Granito beschikbaar.

“We zijn heel erg tevreden met de kleur van de vloer en ingestrooide Granito. De vloer komt nu écht tot leven. Super werk geleverd door Coatingvloer.nl!”

Betonvloer op de benedenverdieping

De meeste van onze klanten kiezen ervoor om de benedenverdieping van hun woning te voorzien van een Design Betonvloer. Dit was ook het geval in deze nieuwbouwwoning in Amsterdam. Hier hebben we een Design Betonvloer ECO van maar liefst 260 m2 mogen leggen. Doordat een betonvloer naadloos is, verbind het alle ruimtes met elkaar en maakt het de hele benedenverdieping een mooi geheel.

De voordelen van een Design Betonvloer

Het hebben van een Design Betonvloer in uw woning heeft veel voordelen. Doordat de vloer glad en naadloos is, is het erg eenvoudig schoon te maken en is het waterafstotend. Dit zorgt ervoor dat uw vloer hygiënischer is, wat erg handig wanneer u kinderen of huisdieren heeft. Ook is een betonvloer erg onderhoudsvriendelijk en is het eenvoudig te combineren met vloerverwarming. Naast deze praktische voordelen is een Design Betonvloer ook gewoon erg mooi! Het geeft uw woning een strakke en stoere uitstraling.

Betonvloer nodig?

Heeft u ook een nieuwe betonvloer nodig of wilt u meer informatie over het instrooien van de vloer met Granito? Onze specialisten helpen u graag met het vinden van de perfecte Design Betonvloer voor uw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

[huge_it_portfolio id=”166″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.