Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

PU gietvloer Solo Breeze in landgoed Heemstede

Voor een gezin uit Heemstede mochten we een PU gietvloer Green Line leggen in de kleur Solo Breeze. Deze prachtige klus voerden we uit in een landhuis, waar we een oppervlakte van maar liefst 200 m2 mochten voorzien van een nieuwe gietvloer. Het landhuis had hiervoor ook al een gietvloer, maar deze was na 12 jaar trouwe en intensieve dienst toe aan een renovatie.

Kleurkeuze gietvloer

Doordat er een gehele nieuwe gietvloer werd gelegd, kozen de bewoners ook direct voor een nieuwe, frisse kleur. De klant zag bij andere mensen thuis een witte gietvloer en ze waren direct verliefd op deze kleur. Een witte vloer maakt de woning lichter en zorgt voor een ruimtelijk effect. Uiteindelijk hebben de bewoners voor een kleur gekozen die nét niet helemaal wit is, maar iets grijzer en toch warm van kleur is. Wist u dat er enorm veel kleuren gietvloer mogelijk zijn? Ook kunt u kiezen tussen een egale kleur of een betonlook.

Vloerverwarming

De vorige gietvloer was voorzien van vloerverwarming, dus dit wilde de klant ook in de nieuwe PU gietvloer geplaatst hebben. Gelukkig is een gietvloer zeer geschikt voor het plaatsen van vloerverwarming. Nu heeft de woning niet alleen een warme uitstraling, maar voelt hij ook nog eens lekker warm aan de voeten.

De keuze voor Coatingvloer.nl

De bewoners wilden in eerste instantie de vorige gietvloer laten opknappen. Helaas heeft de vloer het zwaar te verduren gehad, waardoor het een betere optie was om de vloer in zijn geheel te vervangen. De klant heeft bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd, maar kregen het beste gevoel bij Coatingvloer.nl.

“Het plaatsen van de vloer was ronduit indrukwekkend. Wat een vakmanschap! Het was erg imponerend om te zien hoeveel emmers gietvloer er zijn gebruikt.”

Op zoek naar een gietvloer?

Bent u ook op zoek naar een mooie gietvloer? Bij ons vindt u altijd de beste vloeren voor de scherpste prijs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw woning. We helpen u graag met het kiezen van de juiste materialen, kleuren en afwerking. Ook stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op.

[huge_it_portfolio id=”165″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.