Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloer op een woonboot

Een gietvloer op een woonboot, kan dat? Ja, dat kan zeker. Gietvloeren op een woonboot zijn zelfs een perfecte vloerafwerking. De ruimte op woonschepen is veelal beperkt en met een gietvloer op een woonboot, wordt er een enorme ruimtelijkheid gecreëerd.

Gietvloer op een woonboot zorgt voor eenheid

Naast het schitterende ruimtelijke effect zorgt een gietvloer op een woonboot ook voor een schitterende eenheid. De ruimtes, zoals een woonkamer en keuken kunnen op een stijlvolle manier een eenheid vormen door voor een gietvloer op een woonboot te kiezen. De eenheid kan zelfs met een gietvloer op een woonboot in alle ruimtes gerealiseerd worden. De ruimtelijkheid en eenheid zijn enkele pluspunten, maar er zijn er nog veel meer. Het comfort is bijvoorbeeld geweldig groot. Dat komt doordat de gietvloer over elastische eigenschappen beschikt en het een aangenaam gevoel geeft tijdens het lopen.

Enkele aandachtspunten bij een gietvloer op een woonboot

Het aanbrengen van een gietvloer op een woonboot kan het beste gerealiseerd worden door een vakman. Er zijn namelijk meerdere aspecten waarmee rekening gehouden moet worden, zoals de drukbelasting. Coating Vloer & Company BV beschikt over de ervaring en kennis voor het plaatsen van een gietvloer op een woonboot en kan advies geven over alle toepassingen en mogelijkheden.

Ook voor het plaatsen van een gietvloer op een woonboot zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos. Zeker voor wat betreft de kleuren. De keuze voor een gietvloer op een woonboot betekent ook eindeloos genieten. Het aangename comfort, de sfeervolle uitstraling en het stijlvolle design zijn enkele elementen die garant staan voor jarenlang plezier van een gietvloer op een woonboot. Bovendien wordt de volledige vloer naadloos aangelegd en is het onderhoud een kwestie van schoonmaken. De vele voordelen komen perfect tot uiting bij het laten plaatsen van een gietvloer op een woonboot.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.