Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Epoxycoating

Met epoxycoating is uw vloer geseald, weerbarstig en duurzaam beschermd. U heeft de mogelijkheid om de epoxycoating aan te laten brengen in een kleur of transparant. Het laatste kan een bewuste keuze zijn om de uitstraling van de ondervloer of -grond aan te houden. Heeft u bijvoorbeeld een prachtige betonnen vloer, die niet vloeistofafstotend is? In dat geval kunnen we uw vloer af sealen met epoxycoating. Zo geniet u dezelfde vloer, maar dan met waterafstotende eigenschappen.

De voordelen van epoxy

Epoxyhars is erg sterk en tegelijkertijd vloeistofdicht, chemicaliënbestendig en slijtvast. Dit maakt de vloer een fantastische keuze voor in uw bedrijf. De vloer breekt niet bij hoge impact, ‘werkt’ niet bij koud of warmte, neemt geen vloeistoffen op, is compleet naadloos en daardoor onderhoudsarm. Epoxy kunt u in meerdere lagen aan laten brengen. Afhankelijk van de gewenste toepassing van uw epoxyvloer. Voor iedere laag rekenen we ongeveer een dag droogtijd. Wenst u na enkele jaren een nieuwe look? Dan laat u deze gemakkelijk opnieuw overlagen.

Voordelige epoxycoating over uw vloer

Epoxycoating is de voordeligste gietvloer in ons assortiment. Dit komt vanwege de gemakkelijke toepassing van dit type gietvloer. De vloer is zowel dun als bestendig. We gieten de epoxycoating in eerste over de ondergrond uit en rollen deze vervolgens uit met steelrollers. Op deze manier zorgen we ervoor dat we de epoxycoating overal netjes verdelen. Een ander voordeel is de mogelijkheid om belijning in de vloer aan te laten brengen. Dit kan in iedere gewenste vorm of kleur.

Eigenschappen van epoxycoating

We bieden verschillende soorten epoxycoatings aan voor uw vloer. Voor meer informatie kijkt u eens bij de pagina Vloercoating. Hier vindt u een compleet overzicht van onze epoxycoatings en de bijbehorende eigenschappen. Voor het beste advies heeft u direct contact met een van onze specialisten. Vraagt u eerst een vrijblijvende offerte op? Dan zijn we direct op de hoogte van uw situatie en kunnen we u het best te woord staan.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.