Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Den Haag

Doorlopende gietvloer met betonlook

Aanschouw hoe deze gietvloer met betonlook prachtig doorloopt in de verschillende ruimtes van de begane grond. In totaal is er 80 m² aangebracht in deze nieuwbouwwoning in de kleur Lood. De vloer heeft een natuurlijke uitstraling en is te de modificeren naar eigen wens: u heeft keuze uit ruim 3000 verschillende RAL-kleuren.

Begin met een kleurenpalet

Het inrichten van een nieuwbouwwoning begint met het bepalen van het kleurenpalet. De eerste stap is de keuze voor de basistinten. In deze woning koos de klant voor de zachte tinten grijs en wit. De accentkleuren zijn oranje en zwart geworden. Dit geeft de woning een zeer aangename, gemakkelijke en luchtige sfeer.

Zodra het kleurpalet is vastgesteld, kan de keuze voor de vloer gemaakt worden. Voordeel van onze gietvloeren is dat er meerdere opties en kleuren mogelijk zijn. De muren zijn wit gestukt en de vloer heeft een lichtgrijze tint. Deze basistinten in combinatie met de scherpe accenten in oranje en zwart geven de ruimtes een speels uiterlijk. Het groen en de kunst in de woning vangen de aandacht.

Coatingvloer.nl is door de jaren heen bij honderden, misschien wel duizenden klanten “over de vloer” gekomen. We zijn volledig op de hoogte van de nieuwste trends voor uw living of bedrijfsruimte. We helpen u graag bij de totstandkoming van uw kleurenpalet.

Mix grondstoffen

Een opkomende woontrend is het variëren van een diversiteit aan grondstoffen. In deze nieuwbouwwoning is er gebruikgemaakt van marmer in het keukenaanrecht, lichthouten meubels, de betonlook in de vloer en veel groene decoratie. De foto’s tonen het fijne, gezellige resultaat. Dit in tegenstelling tot het idee dat een gietvloer koud is. Gietvloeren hebben een licht elastische eigenschap, waardoor de vloer juist warm aanvoelt.

Een veilige vloer voor kinderen

Gietvloeren zijn ideaal wanneer u (jonge) kinderen heeft. De vloer is gemakkelijk schoon te houden, zodat uw kinderen veilig op de grond kunnen spelen. Doordat de vloer volledig naadloos is, kan er ook geen vuil of vloeistof achter naden of voegen blijven hangen. Het kan er niet tussenkomen, maar ook niet erin trekken: de vloer is volledig waterbestendig. Is er wat gemorst, dan ruimt u het zo op.

Ga in gesprek met onze vloerdeskundigen

Wilt u graag in gesprek gaan met onze experts? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag online een vrijblijvende offerte op.

[huge_it_portfolio id=”140″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.