Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in En Bloc

Kleurrijk wonen aan ’t IJ

De laatste appartementen in de Amsterdamse Houthaven worden momenteel verkocht. Nieuwbouwproject de Houthaven bestaat uit 3 verschillende delen: Baken, Pier2 en En Bloc. En Bloc bestaat uit maar liefst 166 verschillende units/blokken die samen 67 woningen realiseren. Om de duurzame kwaliteiten van En Bloc te ondersteunen biedt Coatingvloer.nl projectkorting aan op een gietvloer. Kiezen uw buren ook voor een gietvloer? Dan geniet u ook van burenkorting.

100% klimaatneutraal

En Bloc wordt volledig klimaatneutraal opgeleverd. Dit houdt in dat de woningen voorzien zijn van: dubbele beglazing en Triple A+ isolatiemateriaal, zonder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Onze gietvloeren zijn ideaal te combineren met vloerverwarming, maar zijn bovenal duurzaam. Een gietvloer gaat een leven lang mee, dankzij de sterke en krasbestendige eigenschappen. In tegenstelling tot andere gebruikelijke vloeren verkleurt een gietvloer niet en kunnen er geen scheuren of breuken ontstaan dankzij de licht elastische eigenschap.

Op slechts 10 minuten van het hart van Amsterdam vindt u de kleurrijke eilandenwijk En Bloc.

Een kindvriendelijke vloer

De duurzame kwaliteit van een gietvloer zorgt ervoor dat hij ideaal is voor een gezin met kinderen. De vloer ligt naadloos over de gehele verdieping – zelfs in de badkamer. Er kan hierdoor geen vuil achter naden of voegen blijven hangen. Kinderen kunnen op de (verwarmde) vloer spelen, rollen en kruipen. Is de vloer vies geworden? Dan maakt u dit gemakkelijk schoon: een gietvloer is zeer onderhoudsarm.

Profiteer van projectkorting

Om dit prachtige project te ondersteunen bieden we nu projectkorting aan. De laatste appartementen staan medio 2020 nog in de verkoop. Natuurlijk wilt u voor oplevering al een goede keuze gemaakt hebben voor de vloer van uw nieuwbouwwoning. Coatingvloer.nl gelooft in een duurzaam en klimaatneutraal bestaan. Om in aanmerking te komen voor de projectkorting neemt u vrijblijvend contact met ons op. Daarnaast geldt standaard: hoe meer vierkante meters u afneemt, van hoe meer korting u profiteert. Neemt u daarom samen met uw buurman of buurvrouw een gietvloer af, dan profiteert u ook nog eens van “burenkorting”.

Ontdek de mogelijkheden

Kom langs bij onze showroom in Amsterdam en bekijk ons volledige aanbod aan gietvloeren. We bieden gietvloeren in een diversiteit aan kleuren aan. U kunt ook bijvoorbeeld kiezen voor een gietvloer met een betonlook. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op, om de mogelijkheden voor uw nieuwe vloer te ontdekken.
[huge_it_portfolio id=”141″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.