Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Doorn

Kaapse Hof

Een prachtig nieuwbouwproject gelegen in Doorn, waarbij diverse type woningen opgeleverd worden. De woningen zien er majestueus uit: witte bakstenen, grote raampartijen en antracietgekleurde daken. U zou nooit kunnen raden dat deze woningen anno 2020 zijn gebouwd, vanwege hun klassieke architectuur.

Er loopt momenteel een projectkorting voor deze prachtige woningen. Wat betekent dit voor u? Heeft u een woning gekocht in Kaapse Hof, dan kunt u profiteren van onze projectkorting bij de aanschaf van een nieuwe gietvloer.

31 nieuwbouwwoningen

In totaal zullen er maar liefst 31 woningen opgeleverd worden, bestaande uit 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning, 3 bungalows en 19 rijwoningen. Alle woningen bevinden zich in de vrije sector. Met de foto’s krijgt u al een duidelijke indruk van de woonsfeer in Kaapse Hof.

De bouw is van start

In september 2019 is de bouw van Kaapse Hof gestart. We houden het project scherp in de gaten. Zodra de woningen klaar zijn om opgeleverd te worden, zal Coatingvloer.nl van start gaan met het leggen van de gietvloeren. Wilt u ook meeprofiteren van onze projectkorting? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op.

Luxe en royaal wonen

De woningen liggen vlakbij het centrumhart van Doorn, omgeven door een zee aan groen. Deze woningen zijn niet alleen een genot voor het oog, maar ook gericht op de toekomst. Iedere woning wordt opgeleverd met zonnepanelen en een warmtepomp. Daarnaast zijn alle woningen ‘gasloos’. Maak uw woning nog milieuvriendelijker door te kiezen voor een duurzame gietvloer, waar u een leven lang plezier aan heeft. Wist u dat onze gietvloeren ook waterbestendig, kras- en slijtvast zijn? Daarnaast is een gietvloer goed te combineren met vloerverwarming.

Neem contact op voor projectkorting

Neem een kijkje bij al onze projecten, om te zien hoe een gietvloer in uw woning eruit kan zien. Onze gietvloeren leggen we compleet naadloos. Ideaal wanneer u de gehele verdieping ineens wilt voorzien van een nieuwe vloer – zelfs de badkamer! Vraag een vrijblijvende offerte op en ontdek wat we voor uw woning kunnen betekenen.

[huge_it_portfolio id=”139″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.