Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een bedrijfspand in Amsterdam

In dit bedrijfspand in Houthavens in Amsterdam lag al een coatingvloer, maar deze was niet van goede kwaliteit en was aan het verweren. Daarom was het tijd voor een nieuwe vloer. Een gietvloer van Coatingvloer is een sterke en duurzame vloer die tientallen jaren meegaat. Een slimme keuze! Wij hebben de gietvloer op 80 vierkante meter aangebracht in de tint ‘Solo Zand’.

Een gietvloer voor bedrijven

Een PU Gietvloer Green Line is niet alleen een geweldige vloer voor in woningen, maar ook voor bedrijven heeft een gietvloer allerlei voordelen. Het eerste voordeel hebben we al genoemd, de vloer is sterk en duurzaam. Daarnaast is de vloer praktisch, want een gietvloer heeft nauwelijks onderhoud nodig en is makkelijk schoon te maken. Ook is een gietvloer een prachtige vloer met een professionele uitstraling. Gietvloeren zijn bij ons in een groot aantal kleuren verkrijgbaar, zodat u altijd een kleur kan vinden die bij het bedrijf en het interieur van het pand past.

Wij hadden eerder al een coating liggen, maar deze was aan vervanging toe. De gietvloer van Coatingvloer.nl is een veel duurzamer alternatief!

Een zandkleurige gietvloer in een industrieel interieur

Het interieur van dit bedrijfspand is uniek. Het doet denken aan een New Yorkse loft, met veel ruimte, een leren Chesterfield, een Perzische tapijt en de verder stoere en industriële inrichting. De grote dromedaris in de hoek past precies bij het bedrijf, want Karavanserai is vernoemd naar een overnachtingsplek voor karavanen die eeuwen op plaatsen langs de Zijderoute voorkwamen. De zandkleurige gietvloer past ook mooi bij dit plaatje. Daarnaast heeft de zandkleur een warme en rustige uitstraling wat goed past bij het bedrijf dat focust op coaching, bijeenkomsten en trainingen voor leidinggevenden.

Een gietvloer voor uw bedrijf?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Wij hebben diverse gietvloeren voor elk type bedrijf. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”88″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.