Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonlook gietvloer in een woning in Hoef en Haag

In deze nieuwbouwwoning de nieuwbouwwijk Hoef en Haag hebben we een betonlook gietvloer geplaatst in de kleur ‘Steen’. We hebben de vloer op 89 vierkante meter aangebracht. De gietvloer ligt zowel in de woonkamer als de keuken, de hal en de slaapkamer. Hierdoor vormt de gietvloer een mooie rustige basis en zorgt zo voor eenheid in het interieur.

De zoektocht naar de juiste vloer

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende vloerbedekkingen waaruit u kunt kiezen. Dat maakt het kiezen er niet makkelijker op. Het echtpaar dat in deze woning woont had nog nooit van een gietvloer gehoord. Na plavuizen en een eiken vloer die niet waren bevallen, waren ze op zoek naar een strakke vloer die weinig onderhoud nodig had. Opties waren PVC en laminaat, maar dat was qua uitstraling niet wat ze wilden.

Toen ze van een gietvloer hoorden werden ze nieuwsgierig en nadat ze eenmaal een gietvloer hadden gezien waren ze om. Ze vinden de gietvloer erg mooi, maar hij voldoet ook aan hun andere eisen. Een PU Gietvloer Green Line is strak, naadloos en onderhoudsarm.

We zijn erg tevreden over het team van Coatingvloer.nl!

Een grijze gietvloer

De bewoners van deze woning hebben getwijfeld tussen twee kleuren en zijn uiteindelijk voor de kleur ‘Steen’ gegaan. Een lichte grijstint. Wij hebben de PU Gietvloer Green Line met een betonlook effect aangebracht, waardoor er lichte kleurverschillen in de vloer te zien zijn. Grijs is een slimme keuze als kleur voor een gietvloer. Het is een neutrale en tijdloze kleur die makkelijk te combineren is. Maar grijs is ook praktisch, want op grijs is vuil minder snel te zien.

Een gietvloer voor uw woning?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende gietvloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”87″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.