Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonlook gietvloer in een woning in Hoef en Haag

In deze nieuwbouwwoning de nieuwbouwwijk Hoef en Haag hebben we een betonlook gietvloer geplaatst in de kleur ‘Steen’. We hebben de vloer op 89 vierkante meter aangebracht. De gietvloer ligt zowel in de woonkamer als de keuken, de hal en de slaapkamer. Hierdoor vormt de gietvloer een mooie rustige basis en zorgt zo voor eenheid in het interieur.

De zoektocht naar de juiste vloer

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende vloerbedekkingen waaruit u kunt kiezen. Dat maakt het kiezen er niet makkelijker op. Het echtpaar dat in deze woning woont had nog nooit van een gietvloer gehoord. Na plavuizen en een eiken vloer die niet waren bevallen, waren ze op zoek naar een strakke vloer die weinig onderhoud nodig had. Opties waren PVC en laminaat, maar dat was qua uitstraling niet wat ze wilden.

Toen ze van een gietvloer hoorden werden ze nieuwsgierig en nadat ze eenmaal een gietvloer hadden gezien waren ze om. Ze vinden de gietvloer erg mooi, maar hij voldoet ook aan hun andere eisen. Een PU Gietvloer Green Line is strak, naadloos en onderhoudsarm.

We zijn erg tevreden over het team van Coatingvloer.nl!

Een grijze gietvloer

De bewoners van deze woning hebben getwijfeld tussen twee kleuren en zijn uiteindelijk voor de kleur ‘Steen’ gegaan. Een lichte grijstint. Wij hebben de PU Gietvloer Green Line met een betonlook effect aangebracht, waardoor er lichte kleurverschillen in de vloer te zien zijn. Grijs is een slimme keuze als kleur voor een gietvloer. Het is een neutrale en tijdloze kleur die makkelijk te combineren is. Maar grijs is ook praktisch, want op grijs is vuil minder snel te zien.

Een gietvloer voor uw woning?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende gietvloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan