Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een woonboot in Amsterdam

Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland. Zo komen we nog eens ergens! Maar een gietvloer op een woonboot, dat hadden we nog niet eerder meegemaakt. Het schip moest met lood volledig waterpas worden gelegd en toen konden we aan de slag. In totaal hebben we de gietvloer op 78 vierkante meter aangebracht. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en zo ook de klant.

Een beige solo gietvloer

De bewoners van de woonboot hebben gekozen voor een beige gietvloer, deze solo tint heeft de naam ‘Storm’. Het is een rustige en warme tint. De keuze voor een solo tint is een slimme keuze, want een solo tint maakt de ruimte optisch groter en heeft een kalme uitstraling. Perfect voor een kleine woning als een woonboot.

Het recht leggen van de woonboot was een hele uitdaging, maar we zijn onwijs blij met het eindresultaat!

Een sfeervol interieur

De woonboot is erg sfeervol ingericht, de gietvloer draagt hier ook aan bij. Er zijn veel planten en er is een gezellige zithoek gecreëerd met een hoekbank en een tapijt. De muren en wandkasten zijn wit, wat de ruimte optisch groter maakt. In combinatie met de vele ramen maakt dat de woning ook aangenaam licht.

Een gietvloer bij huisdieren

Een van de bewoners van deze woonboot is een schattige hond. Ook bij huisdieren is een gietvloer een slimme keuze. Omdat een gietvloer volledig naadloos is, is de vloer erg hygiënisch en kunnen haren makkelijk worden verwijderd. Daarnaast is een gietvloer licht flexibel waardoor hij ook voor huisdieren aangenaam aanvoelt.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan