Een gietvloer in een woonboot in Amsterdam | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een woonboot in Amsterdam

Een gietvloer in een woonboot in Amsterdam

Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland. Zo komen we nog eens ergens! Maar een gietvloer op een woonboot, dat hadden we nog niet eerder meegemaakt. Het schip moest met lood volledig waterpas worden gelegd en toen konden we aan de slag. In totaal hebben we de gietvloer op 78 vierkante meter aangebracht. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en zo ook de klant.

Een beige solo gietvloer

De bewoners van de woonboot hebben gekozen voor een beige gietvloer, deze solo tint heeft de naam ‘Storm’. Het is een rustige en warme tint. De keuze voor een solo tint is een slimme keuze, want een solo tint maakt de ruimte optisch groter en heeft een kalme uitstraling. Perfect voor een kleine woning als een woonboot.

Het recht leggen van de woonboot was een hele uitdaging, maar we zijn onwijs blij met het eindresultaat!

Een sfeervol interieur

De woonboot is erg sfeervol ingericht, de gietvloer draagt hier ook aan bij. Er zijn veel planten en er is een gezellige zithoek gecreëerd met een hoekbank en een tapijt. De muren en wandkasten zijn wit, wat de ruimte optisch groter maakt. In combinatie met de vele ramen maakt dat de woning ook aangenaam licht.

Een gietvloer bij huisdieren

Een van de bewoners van deze woonboot is een schattige hond. Ook bij huisdieren is een gietvloer een slimme keuze. Omdat een gietvloer volledig naadloos is, is de vloer erg hygiënisch en kunnen haren makkelijk worden verwijderd. Daarnaast is een gietvloer licht flexibel waardoor hij ook voor huisdieren aangenaam aanvoelt.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in een bedrijfspand in Amsterdam
Een gietvloer in een appartement op het Zeeburgereiland