Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een woonboot in Amsterdam

Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland. Zo komen we nog eens ergens! Maar een gietvloer op een woonboot, dat hadden we nog niet eerder meegemaakt. Het schip moest met lood volledig waterpas worden gelegd en toen konden we aan de slag. In totaal hebben we de gietvloer op 78 vierkante meter aangebracht. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en zo ook de klant.

Een beige solo gietvloer

De bewoners van de woonboot hebben gekozen voor een beige gietvloer, deze solo tint heeft de naam ‘Storm’. Het is een rustige en warme tint. De keuze voor een solo tint is een slimme keuze, want een solo tint maakt de ruimte optisch groter en heeft een kalme uitstraling. Perfect voor een kleine woning als een woonboot.

Het recht leggen van de woonboot was een hele uitdaging, maar we zijn onwijs blij met het eindresultaat!

Een sfeervol interieur

De woonboot is erg sfeervol ingericht, de gietvloer draagt hier ook aan bij. Er zijn veel planten en er is een gezellige zithoek gecreëerd met een hoekbank en een tapijt. De muren en wandkasten zijn wit, wat de ruimte optisch groter maakt. In combinatie met de vele ramen maakt dat de woning ook aangenaam licht.

Een gietvloer bij huisdieren

Een van de bewoners van deze woonboot is een schattige hond. Ook bij huisdieren is een gietvloer een slimme keuze. Omdat een gietvloer volledig naadloos is, is de vloer erg hygiënisch en kunnen haren makkelijk worden verwijderd. Daarnaast is een gietvloer licht flexibel waardoor hij ook voor huisdieren aangenaam aanvoelt.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”89″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.