Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een appartement op het Zeeburgereiland

In dit sfeervolle appartement ligt een gietvloer in de solo tint ‘Steel’. Het kiezen van de juiste kleur was niet makkelijk. Maar de bewoners zijn erg blij met de grijstint waar ze uiteindelijk voor gekozen hebben. In deze woning wonen ook twee vogels, daarom is het belangrijk dat de vloer goed schoon te maken is. Een naadloze gietvloer is dan perfect.

Een hygiënische vloer

Een gietvloer is een vloer met veel voordelen. Zo is de vloer comfortabel, te combineren met vloerverwarming en is een gietvloer duurzaam. Ook is een gietvloer erg hygiënisch. De vloer is volledig naadloos, waardoor vuil niet in kiertjes kan achterblijven. Daarnaast is een gietvloer ook vochtwerend waardoor vocht niet in de vloer trekt. U kan de vloer dan ook makkelijk schoonmaken. In dit appartement zorgen de vogels voor wat meer stof en vuil. Maar dat is geen probleem omdat dit makkelijk op te vegen is van de gietvloer.

Het team van Coatingvloer heeft een prachtige vloer opgeleverd. Ze hebben netjes gewerkt, alles was op tijd en goed geregeld. We zijn heel tevreden met deze mooie strakke vloer.

De juiste kleur kiezen

Bij Coatingvloer.nl zijn de gietvloeren in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kan iedereen altijd een kleur vinden die bij zijn of haar smaak past. Maar voor deze klanten was de keuze daardoor iets ingewikkelder. Op een gegeven moment hadden ze wel tien tegels in verschillende kleuren in hun handen. Uiteindelijk zijn ze er toch uit gekomen en ze zijn heel blij met hun keuze voor de grijstint ‘Steel’.

Een modern interieur

De woning is modern ingericht. We zien veel planten die voor een gezellige sfeer zorgen. De planten komen ook terug in de mooie print van een jungle aan de muur en het kleurrijke behang in de hal. Qua kleuren is er in het appartement vooral groen, grijs en wit gebruikt. Dit is fris en ook sfeervol. In de keuken valt de prachtige houten keukenblok meteen op.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”91″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.