Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een grijze gietvloer in een woning in Hilversum

Al jaren wisten de bewoners van deze woning dat ze ooit een gietvloer wilden. Maar in hun vorige woning was het niet mogelijk. Nu ze verhuisd zijn kunnen ze eindelijk genieten van hun droomvloer. Wij hebben in deze woning een grijze PU Gietvloer Green Line aangebracht op 186 vierkante meter.

Een nieuwe vloer in een verbouwde woning

Deze woning is een monumentaal pand. Het was ooit een badhuis. De bewoners hebben de woning eerst flink verbouwd, tot aan de dekvloer aan toe. Een deel van de verbouwing was het plaatsen van een nieuwe vloer. De gietvloer ligt op de gehele benedenverdieping en zorgt voor een mooi geheel tussen de verschillende ruimtes.

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer is een vloer met verschillende voordelen. Veel mensen zijn fan van de naadloze en strakke uitstraling van de vloer. Omdat er veel verschillende soorten gietvloeren zijn en u ook de keuze heeft uit een groot aanbod aan kleuren, kunt u precies de vloer samenstellen die aan uw wensen voldoet. Maar naast mooi is een gietvoer ook heel praktisch. Omdat de vloer volledig naadloos is, is hij erg hygiënisch. Daarnaast is een gietvloer duurzaam en sterk en is een gietvloer te combineren met vloerverwarming. Ook is een gietvloer comfortabel. Dat maakt het de perfecte vloer voor in woningen!

We zijn erg tevreden over Coatingvloer.nl. Het uitvoerende team legde goed uit wat er ging gebeuren en we mochten ook meekijken bij het aanbrengen van de vloer. Dit was erg prettig. En de vloer is prachtig! Precies zoals we wilden.

Een strak interieur

Het interieur van deze woning is strak en tijdloos. Daar past de grijze PU Gietvloer Green Line perfect bij. Er staan verder enkele opvallende meubels in de woning, zoals de kleurrijke designstoel, de schitterende zwarte vleugel en het grote rek met glazen potten. Die komen mooi tot hun recht op de rustige en egale vloer.

Een gietvloer bij u thuis?

Denkt u dat een gietvloer bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.