Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer in een kantoor in Amsterdam

In dit industriële kantoor in Amsterdam is het consultancy bureau ONBRDNG gevestigd. Wij hebben in hun kantoor een Design Betonvloer aangebracht op 200 vierkante meter. Ze hebben gekozen voor de tint ‘Perfect Grey’, een mooie grijstint. De vloer past perfect bij het hippe en industriële interieur van het kantoor.

De perfecte bedrijfsvloer

Een betonvloer is een perfecte vloer voor in een bedrijfspand. Zowel voor in kantoren als in winkels en showrooms is een Design Betonvloer een geschikte vloer. Een Design Betonvloer is namelijk een duurzame vloer wat de aanschaf van de vloer een slimme investering maakt. Daarnaast is de vloer volledig naadloos. Daardoor ziet de betonvloer er professioneel uit en is de vloer makkelijk schoon te maken. De Design Betonvloer heeft een mooie robuuste uitstraling.

Coatingvloer.nl kwam met een grote groep vloerleggers. Het was direct knallen! De vloer is daarom snel maar ook zeer netjes opgeleverd.

Bezoek onze showroom

Een nieuwe vloer kiezen is niet makkelijk. U heeft niet alleen de keuze uit onwijs veel soorten vloeren, per vloer zijn er ook veel stijlen en opties mogelijk. In onze showroom vertellen we u meer over onze vloeren en kunt u de verschillende stijlen en kleuren bekijken. Zo kunt u de juiste keuze maken.

De eigenaars van ONBRDNG hebben voor de kleur Perfect Grey gekozen omdat de Design Betonvloer in deze tint op een groot oppervlakte in onze showroom ligt. Zo konden ze goed zien hoe de tint eruit ziet. Ze waren meteen fan! Een bezoek aan onze showroom willen we u dan ook zeker aanraden als u op zoek bent naar een nieuwe vloer. ONBRDNG: “Wij zijn via Google terecht gekomen bij Coatingvloer.nl. De website geeft een helder beeld van het product. Maar het bezoek aan de showroom is toch wel doorslaggevend geweest.”

Een modern kantoor

Het kantoor is prachtig ingericht! Hij heeft een duidelijke industriële en moderne stijl. Het interieur is dynamisch, met een open keuken, gesloten kamers maar ook een grote open ruimte met verschillende zithoekjes. Met verschillende bureau’s en tafels zijn er voor de medewerkers verschillende soorten werkplekken gecreëerd. Er zijn veel OSB-platen gebruikt, wat mooi afsteekt tegen de egale grijze betonvloer.

Tevreden over de vloer

ONBRDNG is erg tevreden over de vloer. ONBRDNG: “De Design Betonvloer heeft een hele mooie en unieke uitstraling. Hij vormt een goede basis van het gehele interieur. De vloer zorgt ervoor dat ons kantoor één mooi geheel is. Het is precies de uitstraling die we voor ogen hadden. Wij hebben voor deze vloer gekozen omdat de prijs en kwaliteitsverhouding erg gunstig was en het beoogde resultaat speelde ook een grote rol!”

Een betonvloer voor uw bedrijf?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert betonvloeren en gietvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”92″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.