Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een woning in Cothen

In deze nieuwbouwwoning in Cothen hebben we een grijze gietvloer aangebracht. De gietvloer ligt zowel in de woonkamer, de open keuken, het toilet en in de slaapkamers op de eerste verdieping. De gietvloer heeft de betonlook tint ‘Chique’.

Een betonlook gietvloer

Gietvloeren zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Maar naast diverse kleuren heeft u bij ons ook de keuze uit zowel een solo uitvoering als een betonlook uitvoering. De bewoners van deze woning hebben gekozen voor een betonlook gietvloer. In de vloer zijn lichte kleurverschillen te zien. Wij creëren dit betonlook effect door twee tinten te mengen. Omdat een gietvloer met de hand wordt aangebracht worden deze tinten vermengd en wordt er een mooi effect gecreëerd. Een betonlook gietvloer lijkt hierdoor qua uiterlijk op een betonnen vloer.

De kleur van de gietvloer is schitterend en de gietvloer sluit mooi aan bij de rest van het interieur. We zijn erg tevreden.

Groen, grijs en hout

De woning is sfeervol en harmonieus ingericht. Alles past mooi bij elkaar. Qua kleuren zijn er vooral grijs en groen gebruikt. Dit is een frisse combinatie. Verder zien we vooral veel meubels van hout en van zwart metaal, zoals de salontafel, de wandkast en de eettafel. Qua decoratie zorgen de verschillende planten, beelden en de kussentjes op de bank voor nog meer sfeer. In de woonkamer ligt een prachtig vloerkleed die mooi afsteekt op de naadloze gietvloer.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan