Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een gietvloer in een woning in Cothen

In deze nieuwbouwwoning in Cothen hebben we een grijze gietvloer aangebracht. De gietvloer ligt zowel in de woonkamer, de open keuken, het toilet en in de slaapkamers op de eerste verdieping. De gietvloer heeft de betonlook tint ‘Chique’.

Een betonlook gietvloer

Gietvloeren zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Maar naast diverse kleuren heeft u bij ons ook de keuze uit zowel een solo uitvoering als een betonlook uitvoering. De bewoners van deze woning hebben gekozen voor een betonlook gietvloer. In de vloer zijn lichte kleurverschillen te zien. Wij creëren dit betonlook effect door twee tinten te mengen. Omdat een gietvloer met de hand wordt aangebracht worden deze tinten vermengd en wordt er een mooi effect gecreëerd. Een betonlook gietvloer lijkt hierdoor qua uiterlijk op een betonnen vloer.

De kleur van de gietvloer is schitterend en de gietvloer sluit mooi aan bij de rest van het interieur. We zijn erg tevreden.

Groen, grijs en hout

De woning is sfeervol en harmonieus ingericht. Alles past mooi bij elkaar. Qua kleuren zijn er vooral grijs en groen gebruikt. Dit is een frisse combinatie. Verder zien we vooral veel meubels van hout en van zwart metaal, zoals de salontafel, de wandkast en de eettafel. Qua decoratie zorgen de verschillende planten, beelden en de kussentjes op de bank voor nog meer sfeer. In de woonkamer ligt een prachtig vloerkleed die mooi afsteekt op de naadloze gietvloer.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.