Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Duurzame gietvloer plaatsen

Nieuw ontwikkelde bio-gietvloer: Blending Nature

In de afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze nieuwste innovatie: de Bleding Nature gietvloer. De unieke samenstelling maakt deze gietvloer zo vernieuwend. De Blending Nature bestaat namelijk voor 100% uit natuurlijke, grotendeels hernieuwbare grondstoffen. Door de glasheldere olie van de wonderboom te vermengen met fijngemalen kwarts creëren ontstaat de Blending Nature gietvloer. In de fotoserie bij dit artikel laten we u zien hoe we deze revolutionaire gietvloer met de hand aanbrengen.

Van ontwikkeling tot productie en plaatsen

Gietvloeren maken vergt vakmensschap. Coatingvloer.nl heeft het gehele proces in eigen hand, vanaf de eerste stappen tijdens de ontwikkeling en de productie tot aan het plaatsen van de gietvloer. Daardoor kunnen we er persoonlijk op toezien het proces efficiënt verloopt. De hoeveelheid afval maken we daarmee in iedere stap van het proces ook zo klein mogelijk. Vanaf het opstarten van uw gietvloerproject is één van onze collega’s uw aanspreekpunt, zo houden we u op de hoogte en kunt u makkelijk bij ons terecht met vragen. Ook voor vloerinspiratie staan we voor u klaar.

zuivere olie van de wonderboom voor Blending Nature gietvloer
Op deze foto ziet u de glasheldere zuivere biopolymeren gemaakt van de wonderboomolie.

Wonderboom en biopolymeren

Biopolymeren zijn polymeren van plantaardige (niet-fossiele) herkomst. Bij Coatingvloer.nl maken we gebruik van de olie van de wonderboom, ook wel bekend onder de Latijnse naam Ricinus Communis. Deze snelgroeiende boom groeit in een tropisch klimaat en heeft weinig water nodig. We winnen de olie voor uw bio-gietvloer uit de bonen van de wonderboom. Naast het feit dat deze zuivere olie een krachtige gietvloer oplevert, is het ook zeer waardevol dat de voorraad in een korte periode herstelt en dat het dus een hernieuwbare grondstof is.

Bent u bijvoorbeeld om uw jaren 30’ woning te verduurzamen? Dan is de Blending Nature een uitstekende optie voor u.

Plaatsen van Blending Nature gietvloer
Hier ziet u hoe we de Blending Nature gietvloer aanbrengen met een vlakspaan.

Bleding Nature gietvloer plaatsen in stappen

Net als onze andere gegoten vloeren voeren we het aanbrengen van uw Blending Nature gietvloer in enkele stappen uit. Uiteindelijk moet een gietvloer perfect glad en strak in uw woning, kantoor of winkel komen te liggen. Dat betekent dat onze vakmensen bij het plaatsen van de gietvloer zeer precies te werk moeten gaan. Voor het mengsel van kwarts en wonderboomolie aanbrengen in enkele dunne lagen, treffen we voorbereidende werkzaamheden. Zo zorgen we bijvoorbeeld eerst dat uw ondervloer compleet vlak is, om oneffenheden in de gietvloer te voorkomen.

Met de hand aanleggen gietvloer Blending Nature
Doordat we met de hand werken worden ook de lastige hoeken strak aanbracht, zoals te zien is op deze foto.

Blending Nature laag aanbrengen

Na de voorbereidende werkzaamheden kan het echte werk beginnen: het aanbrengen van uw Blending Nature gietvloer. Met een vlakspaan verspreiden onze vakmensen het kwarts-wonderboomolie mengsel nauwkeurig over vloer. Daarbij werken we van buiten naar binnen. Zelfs in de moeilijkste hoeken en om leidingen en buizen heen komt de gietvloer perfect strak te liggen. Deze bovenste laag is bepalend voor het uiterlijk van uw Blending Nature gietvloer. Hierin verwerken we dus ook de kleurpigmenten om de gekozen vloerkleur te creëren.

Bekijk ook het stap-voor-stap proces van gietvloer leggen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.