Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Binnenkijken bij Boutique Hotel De Salon in Den Haag

In het hart van Den Haag vindt u het Boutique Hotel De Salon. Dit kleurrijk ingerichte hotel maakt gebruik van design en vintage en weet zo perfect aan te sluiten bij het gevoel van een stad met een rijk verleden en een overvloed aan kunst en cultuur. Om hun eigenwijze en eigentijdse stijl compleet te maken besloot De Salon hun kamer te renoveren. Ze schakelden Coatingvloer.nl in voor strakke gegoten vloeren in hun suites en hallen. Binnenkijken in een kleurrijk Boutique Hotel.

Witte gietvloeren in eigentijdse suites

Den Haag is een plek om lekker uit te waaien, met het strand en de duinen op steenworp afstand. Voor zo’n bezoek aan de frisse lucht kunt u zich nu in de watten laten leggen in een van de 18 elegante en comfortabele suites van De Salon. Deze ruime, lichte kamers mochten wij voorzien van een strakke gietvloer. In de kamers en suites viel de keuze op witte gietvloeren, om de grote hoeveelheid lichtinval te versterken.

Door hun naadloze, egale oppervlak en de witte kleur zijn de gietvloeren ook voor de housekeeping afdeling een fijne toevoeging aan het interieur. Housekeeping kan de gietvloeren sneller zorgvuldig schoonmaken.

Bekijk ook dit artikel voor meer inspiratie over witte gietvloeren.

Stijlvol zwart in de hallen

Rondom het Noordeinde vindt u het Haagse winkelgebied met de mooiste boutique en vintage winkels in gezellige straatjes. Om deze intieme sfeer te behouden zijn de gietvloeren in de hallen van De Salon zwart gekleurd. Gietvloeren in donkere tinten absorberen licht, waardoor de ruimte waar de vloer ligt knusser oogt. Zoals u op de foto’s ziet krijgen de hallen van het boutique hotel een warme uitstraling door de donkere gietvloer in combinatie met de inrichting van De Salon. Zwarte gietvloeren in de hallen zorgen dus voor een intieme sfeer.

Wat ons opvalt is dat het interieur van Boutique Hotel De Salon kleurrijk is, maar toch rust uitstraalt. Door de 60-30-10 regel toe te passen voegt u kleur in balans toe aan uw interieur. Dit hotel is echt een bron van inspiratie wat ons betreft!

[huge_it_portfolio id=”191″]

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.