Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Design Betonvloer ECO in een nieuwbouw gezinswoning

Voor een gezin met kinderen mochten we een stijlvolle Design Betonvloer ECO leggen op wel 96m². Dankzij de vakkundige aanpak van onze gietvloerspecialisten is ook deze opdracht een groot succes geworden. Door de lichte grijstint van de vloer oogt de woning ruim en komt het warme hout van de meubels goed tot zijn recht. Ook de vloerverwarming is super goed te voelen door de gietvloer heen.

Een gietvloer voor het hele gezin

De Design Betonvloer ECO verbindt de drie gedeeltes van begane grond van de woning met elkaar. De ruimte met de gele accenten is de speel en studeerkamer. Hier kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten tijdens het knutselen aan het bureau tegen de muur of tijdens een fanatiek potje gamen op de PlayStation. De woonkeuken met roze barstoelen en accessoires is de ruimte waar het meest geleefd wordt. Het gezin mag graag samen koken en organiseert regelmatig etentjes. Het laatste deel van de woning is de groene huiskamer, waar de ouders aan het einde van de dag neerploffen op de bank als de kinderen naar bed zijn. Hoewel iedere ruimte dus op een andere manier gebruikt wordt is de lichtgrijze onderhoudsvriendelijke gietvloer overal op zijn plek.

De juiste vloer kiezen

In hun eerdere woningen koos dit gezin voor laminaat en een vloer van hout. Ze houden van houten elementen in hun interieur en wilden dit in hun nieuwe woning in de meubels laten terugkomen. Hout op hout vonden ze niet mooi, daarom viel een houten vloer af en gingen ze op zoek naar andere types vloeren. Tijdens hun oriëntatieproces kwamen ze allerlei mogelijkheden tegen. Zijl, tegels, maar ook gietvloeren. Toen ze onze Design Betonvloer ECO zagen waren ze om, dit moest het worden.

De juiste kleur kiezen

Het gezin gaf aan onze specialisten aan dat ze graag van de bruine kleur af wilden, daarom kwamen we al snel uit op de kleur Light Grey. Een veelgehoorde zorg over deze lichte grijstint is dat het een kille uitstraling aan de ruimte geeft. In de omgeving van het gezin was men ook bang dat het kil en koud zou ogen. Maar nu de gietvloer er ligt en de ruimtes zijn aangekleed met de vrolijke accessoires en houten meubels van het gezin ziet het er warm en gezellig uit. Juist omdat het gezin nu voor zo’n licht grijze gietvloer heeft gekozen kunnen ze de ruimtes vullen met een prachtige afwisseling aan kleurrijke meubels, terwijl eenheid bewaard blijft en zonder dat het interieur een wilde, bonte vertoning wordt.

Kom langs in onze showroom

Zoekt u ook naar de beste basis voor uw interieur? Wij denken graag met u mee over de beste gietvloer voor uw woning. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of om een bezoek in onze showroom te plannen.

[huge_it_portfolio id=”185″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.