Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonvloer grijs

Betonvloer grijs: een populaire keuze

Inmiddels leveren we gegoten vloeren in alle denkbare kleuren. Toch is de betonvloer grijs nog steeds een van de populairste kleuren. Grijs geeft een authentieke en robuuste uitstraling aan uw betonvloer. Aangezien een betonvloer vele jaren mee gaat kiezen veel klanten voor een neutrale, tijdloze betonvloer grijs. Zodat ze op de lange termijn ook blij zijn met hun vloer. Onze meest gekozen tint heet ‘Perfect Grey’. Deze subtiele kleur grijs gaat nooit vervelen en past in het interieur van iedere woning, kantoor of winkel.

Betonvloer grijs voor ieder interieur

Wat uw interieurwensen ook zijn, met een betonvloer grijs kunt u uw ideale woonstijl realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle grijze betonvloer voor in uw strakke en moderne interieur. Of een ruige betonvloer grijs met een stoere, robuuste uitstraling voor in uw industriële ontwerp. En ook voor de groene weelde van uw eigen stadse jungle is de betonvloer een ideale vloer.

Meer lichtopbrengst door lichte betonvloer grijs

Als u kiest voor een lichte betonvloer grijs heeft u meer lichtopbrengst van zowel daglicht dat via de ramen binnenkomt als van het licht van uw lampen. Uw planten houden van een vochtig klimaat en dan wilt u een vloer die daartegen bestand is. Met Beton Cire bent u verzekerd van een volledig vochtdichte vloer. Beton Cire is een van de vier types betonvloer die wij aanbieden.

Soorten grijze betonvloeren

De vier verschillende soorten betonvloer grijs waar u bij ons uit kan kiezen zijn Woonbeton, Beton Cire, Design Betonvloer ECO en Microcement. Alle vier zijn leverbaar in diverse grijstinten. Ieder type betonvloer heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen.

Woonbeton

Dit type betonvloer grijs staat bekend om zijn comfort en design. Een deel van het comfort is dat woonbeton zo onderhoudsvriendelijk is.

Design Betonvloer ECO

De Design Betonvloer ECO heeft de industriële uitstraling van een echte grijze betonvloer. En dat terwijl u ook kunt genieten van een warme vloer, omdat deze betonvloer grijs uitstekend combineert met vloerverwarming.

Beton Cire

Beton Cire, ook wel gewreven beton, is een natuurlijk en volledig waterdicht product. Daardoor is deze betonvloer zelfs geschikt voor sanitaire ruimtes.

Microcement

Microcement herkent u aan de structuur en levendigheid. Het gemêleerde patroon van dit type betonvloer grijs komt goed in allerlei tinten en zorgt voor een origineel resultaat.

Betonvloer grijs iets voor u?

Heeft u nog vragen over de soorten grijze betonvloeren of wilt u advies over de juiste tint voor uw betonvloer grijs? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.