Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Betonvloer grijs

Betonvloer grijs: een populaire keuze

Inmiddels leveren we gegoten vloeren in alle denkbare kleuren. Toch is de betonvloer grijs nog steeds een van de populairste kleuren. Grijs geeft een authentieke en robuuste uitstraling aan uw betonvloer. Aangezien een betonvloer vele jaren mee gaat kiezen veel klanten voor een neutrale, tijdloze betonvloer grijs. Zodat ze op de lange termijn ook blij zijn met hun vloer. Onze meest gekozen tint heet ‘Perfect Grey’. Deze subtiele kleur grijs gaat nooit vervelen en past in het interieur van iedere woning, kantoor of winkel.

Betonvloer grijs voor ieder interieur

Wat uw interieurwensen ook zijn, met een betonvloer grijs kunt u uw ideale woonstijl realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle grijze betonvloer voor in uw strakke en moderne interieur. Of een ruige betonvloer grijs met een stoere, robuuste uitstraling voor in uw industriële ontwerp. En ook voor de groene weelde van uw eigen stadse jungle is de betonvloer een ideale vloer.

Meer lichtopbrengst door lichte betonvloer grijs

Als u kiest voor een lichte betonvloer grijs heeft u meer lichtopbrengst van zowel daglicht dat via de ramen binnenkomt als van het licht van uw lampen. Uw planten houden van een vochtig klimaat en dan wilt u een vloer die daartegen bestand is. Met Beton Cire bent u verzekerd van een volledig vochtdichte vloer. Beton Cire is een van de vier types betonvloer die wij aanbieden.

Soorten grijze betonvloeren

De vier verschillende soorten betonvloer grijs waar u bij ons uit kan kiezen zijn Woonbeton, Beton Cire, Design Betonvloer ECO en Microcement. Alle vier zijn leverbaar in diverse grijstinten. Ieder type betonvloer heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen.

Woonbeton

Dit type betonvloer grijs staat bekend om zijn comfort en design. Een deel van het comfort is dat woonbeton zo onderhoudsvriendelijk is. De naam van dit type vloer verraadt al dat deze betonnen vloer speciaal ontworpen is voor woonhuizen.

Design Betonvloer ECO

De Design Betonvloer ECO heeft de industriële uitstraling van een echte grijze betonvloer. En dat terwijl u ook kunt genieten van een warme vloer, omdat deze betonvloer grijs uitstekend combineert met vloerverwarming.

Beton Cire

Beton Cire, ook wel gewreven beton, is een natuurlijk en volledig waterdicht product. Daardoor is deze betonvloer zelfs geschikt voor sanitaire ruimtes. Door de ongekend goede hechtkracht kunt u dit materiaal ook op (schuine) wanden en zelfs het plafond aan laten brengen.

Microcement

Microcement herkent u aan de structuur en levendigheid. Het gemêleerde patroon van dit type betonvloer grijs komt goed in allerlei tinten en zorgt voor een origineel resultaat.

Klassieke betonvloer grijs of toch een gegoten vloer?

Grijs is de kleur van een klassieke betonvloer bij uitstek. Hiermee haalt u het robuuste, industriële uiterlijk van de klassieke betonvloer in huis. In huis wilt u alleen geen echte klassieke betonvloer als leefvloer, omdat dit weinig wooncomfort geeft. Onze cementgebonden gietvloeren, maar ook de gietvloer betonlook zijn ideale vloeren met hetzelfde robuuste uiterlijk.  Dit zijn de voordelen waar u van profiteert met een gietvloer in een klassiek grijze betonvloer stijl:

  • Verschillende grijstinten: u heeft zelf invloed op de kleur van de vloer en kunt dus kiezen tussen alle mogelijke grijstinten. Van een hele lichte betonvloer tot antraciet.
  • Een sterke vochtdichte vloer: cementgebonden gietvloeren zijn slijtvast en gaan gemiddeld 20 jaar mee. Klassieke betonvloeren zijn enigszins poreus, waardoor ze vocht opnemen, dat probleem heeft u niet met waterdichte, cementgebonden gietvloer zoals de Design Betonvloer grijs.
  • Vloerverwarming: een betonvloer grijs hoeft niet kil te zijn, want u kunt al onze cementgebonden gietvloeren combineren met vloerverwarming. Daardoor voelen deze betonvloeren altijd comfortabel aan de voeten.

Betonvloer grijs en andere kleuren

Grijs is de natuurlijke kleur van een betonvloer. Deze kleur ontstaat door de samenstelling van de vloer uit zand, grind, water en cement. De kleur pakt niet iedere keer precies hetzelfde uit, want de grondstoffen beïnvloeden de grijstint. Wanneer u kiest voor een betonvloer zonder toevoeging van een kleurpigment is het afwachten welke grijskleur uw betonvloer uiteindelijk heeft. Wilt u meer zekerheid over de kleur van uw betonvloer, dan kunt u bij ons gewoon een kleur kiezen. We gebruiken dan een kleurpigment om de betonvloer te kleuren. Dit kan een grijze kleurnuance zijn, maar ook een totaal andere kleur zoals beige, bruin, groen of blauw.

Betonvloer grijs iets voor u?

Heeft u nog vragen over de soorten grijze betonvloeren of wilt u advies over de juiste tint voor uw betonvloer grijs? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

 

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.