Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gas besparen

Tijd voor gas besparen

Gasprijzen stijgen, huizenprijzen stijgen, de zeespiegel stijgt. Alles lijkt te stijgen. Tijd om te kijken waar u op kunt besparen voor de planeet en voor uw portemonnee. Wij denken graag met u mee en leggen hier uit hoe u met behulp van een gietvloer en vloerverwarming het gebruik van gas kan terugdringen en daarmee kan besparen op de gasrekening.

Helpt een gietvloer gas besparen?

Ja, het is namelijk mogelijk om het rendement van uw vloerverwarming te verhogen met behulp van een gietvloer. De PU Gietvloer Green Line is onze duurzame designvloer die helpt bij gas besparen. De vloer voelt altijd warm en comfortabel aan doordat het oppervlak omgevingswarmte overneemt. Verlaag uw energieverbruik met een duurzame gietvloer en bespaar op uw gasrekening.

Hoe werkt gas besparen met een gietvloer?

Gietvloeren van kunsthars zijn optimale warmtegeleiders en nemen van nature snel omgevingswarmte over. De warmte van vloerverwarming verspreidt gemakkelijk over het egale oppervlak van de gietvloer. De vloer verwarmt de lucht erboven. Dit zorgt voor een aangename, stabiele temperatuur in de hele ruimte. Uw energieverbruik daalt en dat maakt een gietvloer tot een efficiënte keuze voor gas besparen.

Gas besparen met duurzame gietvloer

Onze meest duurzame gietvloer is de PU Gietvloer Green Line. Het is een gietvloer van 100% polyurethaan. Dit materiaal is een kunsthars met als belangrijke eigenschap uitstekende warmtegeleiding. Daardoor is deze vloer de ideale combinatie met een vloerverwarming. De PU Gietvloer Green Line is een geschikte gietvloer voor uw woning, maar als ook voor winkels en kantoorpanden.

Gas besparen met vloerverwarming

U kunt wel 10% tot 15% gas besparen met vloerverwarming in vergelijking met gewone radiatoren. Reken maar uit wat voor enorme besparing op de gasrekening dat voor u oplevert op jaarbasis. Door de aangename warmtestraling die uw gietvloer aan de bovenliggende lucht afgeeft kan de temperatuur zelfs enkele graden lager worden ingesteld.

Meer tips voor gas besparen met een vloerverwarming

Verwarmen met vloerverwarming werkt anders dan met ouderwetse radiatoren. Anders dan bij radiatoren draait u uw vloerverwarming ’s avonds niet terug naar 15 graden. Het kost namelijk meer tijd en energie om uw vloerverwarming op temperatuur te brengen. Zorg dus voor een constante temperatuur, met minimale schommelingen. Daarnaast zorgt goede isolatie ervoor dat er geen warmte kan ontsnappen. Zo stookt u het efficiëntst en kunt u het beste gas besparen.

Binnenkort zelf ook gas besparen met een gietvloer?

Een gietvloer van kunsthars zorgt voor minder gasverbruik, dus een lagere gasrekening. Meer weten over gas besparen met onze gietvloeren? Lees verder op onze pagina over gietvloeren met vloerverwarming of neem contact op met onze experts.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.