Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Abarth kiest voor exclusiviteit met Grindvloer HQ Metallic

In de geheel vernieuwde vestiging van autodealer Van Kouwen in Amsterdam Zuid-oost mocht een mooie showroom voor het exclusieve Italiaanse automerk Abarth niet ontbreken. En bij een exclusief merk hoort natuurlijk een vloer die diezelfde exclusiviteit uitstraalt. Coating Vloer & Company zorgde ervoor dat de showroom werd uitgerust met een mooie Grindvloer HQ Metallic.

In april werd de nieuwe showroomvloer van Abarth opgeleverd. En hij mag er zijn: de Grindvloer HQ Metallic waar Van Kouwen voor koos ziet er elegant uit en is daarnaast zeer geschikt voor zware belasting en intensief gebruik. Natuurlijk is hij, zoals alle gietvloeren en epoxyvloeren van Coating Vloer & Company, ook zeer onderhoudsvriendelijk, naadloos afgewerkt en vloeistofdicht.

Van Kouwen koos net als veel andere klanten voor Coating Vloer & Company vanwege de goede referenties, het hoge servicegehalte en de kwaliteit van het eindresultaat. Ook de mogelijkheid om de nieuwe showroomvloer helemaal naar eigen wens samen te stellen, speelde een rol bij de afweging die Van Kouwen maakte.

Ideale showroomvloer

Een Grindvloer HQ Metallic wordt aangebracht op basis van hoogwaardige kunststoffen. Hij is geluidsdempend, weekmakerbestendig en in bijna iedere kleur leverbaar. Die eigenschappen in combinatie met de hoge bestendigheid tegen chemische en mechanische belasting en zijn esthetische uiterlijk maken de Grindvloer HQ tot de ideale vloer voor elke showroom, dus ook die van u. Maar ook voor toepassing in woning, winkel en kantoor is deze vloer zeer geschikt.

Wilt u met eigen ogen zien hoe een Grindvloer HQ Metallic eruitziet op een groot oppervlak? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Duivendrechtsekade 62 in Amsterdam. U kunt deze en de andere vloeren uit de gietvloercollectie van Coating Vloer & Company dan zelf ervaren en een indruk krijgen van de vele mogelijkheden op het gebied van kleur, design en afwerking. Onze adviseurs staan klaar om u geheel vrijblijvend van alle informatie te voorzien. Graag tot ziens!

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.