Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Van houten vloeren naar een gietvloer: “Comfortabeler dan we eigenlijk verwachtten!”

Jeroen Bastiaan woont sinds kort samen met zijn vrouw en driejarige dochtertje in het nieuwbouwcomplex Leeuwenveld in Weesp. Samen met een van zijn buren liet hij onlangs een gietvloer (alifatisch) aanbrengen door Coating Vloer & Company. Doordat ze samen bestelden, kregen ze beiden een mooie korting.

“We hadden altijd houten vloeren, maar wilden ons nieuwe huis graag een strakke aankleding geven, en een houten vloer past daar niet zo goed bij,” vertelt Jeroen Bastiaan. Daarom koos het gezin voor een gietvloer. “Mijn vrouw werkt in een winkel waar ze een gietvloer hebben, en we waren er al snel uit dat zo’n vloer wel goed paste bij de look die we voor ons huis in gedachten hadden. We zijn toen met een aantal andere bewoners om de tafel gegaan, en het bleek dat een van onze buren ook wel interesse had. Dat was prettig, want het is natuurlijk best een prijzige aangelegenheid, zo’n gietvloer.”

Over de prijs-kwaliteitverhouding van Coating Vloer & Company is Jeroen erg te spreken. “Toen we offertes gingen vergelijken, bleek dat Coating Vloer & Company niet de goedkoopste was, maar ook zeker niet de duurste. Maar het belangrijkste was dat onze gietvloer door een echte vakman moest worden aangelegd, want het moest er natuurlijk wel strak uitzien. Van Coating Vloer kregen we uitgebreid advies en het bedrijf heeft goede referenties, dus al met al hadden we bij hen het beste gevoel. Met name hun advies op het gebied van kleur was erg helder en uitgebreid.”

Maar de hamvraag is natuurlijk: is Jeroen blij met zijn nieuwe vloer? “Jazeker, hij bevalt heel goed. Hij voelt erg prettig aan als je er op blote voeten op loopt, dat vindt mijn dochtertje ook. De gietvloer is zelfs comfortabeler dan we eigenlijk verwacht hadden. Maar omdat we een lichte kleur hebben genomen, zie je er wel alles op. Dat is soms een beetje vervelend met al dat bouwstof dat hier nog rondzweeft. Gelukkig gaat het schoonmaken wel heel gemakkelijk. Al met al zijn we dus erg tevreden over onze nieuwe vloer.”

Gezamenlijk inkoopvoordeel

Jeroen en zijn vrouw hebben na een aantal mogelijkheden gezien te hebben, gekozen voor de PU Gietvloer Green Line in twee lichte kleuren (zandmix betonlook). De vloer is in het hele huis aangebracht, dus ook in de badkamer. Bovendien is de vloer plintloos gelegd, zodat hij mooi aansluit op de wanden. De buren van Jeroen kozen voor een vloercoating, die bovendien over een kleiner oppervlak is aangebracht dan bij Jeroen. Voor het gezamenlijke inkoopvoordeel maakte het echter niet uit dat beide kopers verschillende wensen hadden, ze bespaarden evengoed een mooi bedrag.

Wilt u net als Jeroen en zijn buren een gietvloer aan laten brengen in uw nieuwe huis? De ervaren vakmensen van Coating Vloer & Company maken u graag vrijblijvend wegwijs in de vele mogelijkheden. Ook voor u kunnen zij de vloer samenstellen die precies aansluit bij uw specifieke situatie, interieur en persoonlijke wensen. En als u net als Jeroen samen met anderen een gietvloer koopt, kunt u ook profiteren van gezamenlijk inkoopvoordeel. Interesse? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een rondleiding in onze showroom!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan