Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloer brandweermuseum weer als nieuw dankzij vloercoating

Een vloercoating is in vele ruimtes toe te passen. U kunt bijvoorbeeld denken aan showrooms, fabrieken en kantoren, maar ook aan musea. Het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis beschikt sinds media februari over een vloercoating van Coating Vloer & Company.

Het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis heeft in de nieuwe showroom een vloercoating laten aanbrengen. Het museum koos daarbij voor een Coatingvloer HQ. Bij deze vloeren is het heel belangrijk dat ze naadloos worden aangebracht. Coating Vloer & Company beschikt over ervaren en deskundige medewerkers die daar hun hand niet voor omdraaien, dus de keuze voor een vloercoating van Coating Vloer & Company was door het Brandweermuseum snel gemaakt. Ook de ruime keuze aan mogelijkheden in design en afwerking van vloercoatings die Coating Vloer & Company biedt, speelde daarbij een rol. Een vloercoating kan namelijk zowel transparant als in kleur geleverd worden, en ook instrooien met kleurvlokken is mogelijk. En dat een vloercoating rendeert op lange termijn, was voor het Brandweermuseum al duidelijk na een bezoek aan enkele referenties van Coating Vloer & Company.

De vloer in het Brandweermuseum is 1100 vierkante meter groot en heeft nu een trendy lichtgrijze vloercoating die bestaat uit 2-komponenten epoxy. Daardoor is de vloer uitermate geschikt voor toepassing in industriële omgevingen waar met zwaar materieel over de vloer gereden moet kunnen worden. Ideaal dus voor een museum waar auto’s en vrachtwagens de collectie vormen. En omdat die collectie tijdens het werk aan de vloer ook ergens gestald moest worden, heeft Coating Vloer & Company dit project in drie fases uitgevoerd.

Eigenschappen Vloercoating HQ

Niet alleen voor het Brandweermuseum is de Vloercoating HQ een geschikte keuze, ook in andere omgevingen waarin hoge eisen worden gesteld aan onderhoudsgemak en een hoge bestendigheid tegen chemische en mechanische belasting is deze vloercoating goed op zijn plek. De vloercoating voor beton wordt aangebracht op basis van hoogwaardige kunststoffen en is leverbaar in vrijwel iedere kleur. Ook aan de veiligheid is gedacht: de vloercoating is leverbaar in een antislip-uitvoering. Een extra geluidsdempende laag behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Ervaar onze vloercoatings zelf

Wilt u met eigen ogen zien wat een vloercoating voor uw bedrijf kan doen? Kom dan langs in onze showroom, aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam, of maak een afspraak op locatie. Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden die een vloercoating biedt in uw specifieke situatie. Geheel vrijblijvend, uiteraard. Maakt u voordat u de showroom bezoekt even een afspraak, zodat we rustig alle tijd voor u kunnen nemen.

Wilt u weten wat de prijs is van de Vloercoating? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.