Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Aerdata kiest voor PU Gietvloer Green Line

Het nieuwe hoofdkantoor van softwareleverancier Aerdata, op Schiphol, was natuurlijk niet compleet zonder een mooie vloer. Gekozen werd voor de PU Gietvloer Green Line, van Coating Vloer & Company. De vloer is medio februari opgeleverd.

Dat een gietvloer prima te combineren is met hout en karpetten, bewijst de PU Gietvloer Green Line die Coating Vloer & Company aanlegde in het hoofdkantoor van Aerdata. Voor dit project werd samengewerkt met Dennis Dergent, van Dergent & de Lamboy Projectinrichting. De karpetten die zijn aangebracht, zijn speciaal afgestemd op de gietvloercollectie van Coating Vloer & Company. De vloer zelf is gelegd in twee kleuren, helemaal volgens de laatste trends in kantoorvloeren, en er is een looppad in verwerkt.

PU Gietvloer Green Line

Aerdata heeft gekozen voor de PU Gietvloer Green Line omdat het een duurzame vloerafwerking is, die geschikt is voor intensief gebruik. De hoge bestendigheid tegen zowel mechanische als chemische belastingen maken de gietvloer geschikt voor iedere toepassing. De esthetische gietvloer wordt aangebracht op basis van elastische kunststoffen waarbij er een gebruiksvriendelijk oppervlak ontstaat. Geluidsdempend, scheuroverbruggend en in bijna iedere kleur leverbaar. De PU Gietvloer Green Line is de esthetische gietvloer voor woning, winkel en kantoor.

De keuze voor Coating Vloer & Company als leverancier en uitvoerder was voor Aerdata ook geen moeilijke. De reputatie van Coating Vloer & Company als een bedrijf dat een professionele samenwerking, een hoog servicegehalte en een hoogwaardig eindresultaat voorop stelt, speelde een grote rol in het beslissingsproces.

Ervaar onze gietvloeren zelf

Wilt u met eigen ogen zien wat een gietvloer voor het interieur van uw kantoor kan doen? Kom dan langs in onze showroom, aan de Duivendrechtsekade 62 in Amsterdam. Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden die een gietvloer biedt in uw specifieke situatie. Geheel vrijblijvend, uiteraard. Maakt u van tevoren even een afspraak, zodat we rustig alle tijd voor u kunnen nemen.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.