Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Samen een gietvloer kopen scheelt veel geld

Een gietvloer op maat in uw nieuwbouwwonig? Dat hoeft niet duur te zijn. Als u namelijk samen met uw buren een gietvloer aanschaft, kunt u flink besparen op de kosten!

Tien bewoners van nieuwbouwcomplex De Wending, in Amsterdam wilden hun nieuwe woning graag voorzien van een mooie gietvloer die precies aansloot bij hun wensen. Maar in plaats van ieder apart op zoek te gaan naar de perfecte gietvloer, besloten zij hun krachten te bundelen. Coating Vloer & Company deed hen een mooi aanbod, en onlangs zijn hun appartementen voorzien van een mooie PU Gietvloer Green Line. Natuurlijk had iedere bewoner zijn eigen wensen en eisen, en dus zijn geen twee gietvloeren in De Wending gelijk.

Wilt u ook graag een vloer op maat in uw nieuwbouwwoning, kies dan voor een gietvloer. De topkwaliteit gietvloeren van Coating Vloer & Company zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur of kleurencombinatie. Ook de afwerking van uw gietvloer voeren wij geheel naar uw wensen uit, zodat u uw interieur precies die uitstraling kunt geven die u wilt.

Als er bovendien in uw nieuwbouwcomplex meerdere mensen geïnteresseerd zijn in een gietvloer, kunt u net als de bewoners ven De Wending flink besparen op de kosten. Informeer eens naar de mogelijkheden van collectief inkopen bij Coating Vloer & Company. Al vanaf twee woningen kunnen wij u een mooie korting geven op onze gietvloeren!

Coating Vloer & Company vertelt u graag meer over gietvloeren en het bedrag dat u kunt besparen door onze gietvloeren collectief aan te kopen. Een offerte op maat maken we graag en verplicht u tot niets! Wilt u eerst zelf ervaren hoe een gietvloer eruitziet en aanvoelt? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.