Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Samen een gietvloer kopen scheelt veel geld

Een gietvloer op maat in uw nieuwbouwwonig? Dat hoeft niet duur te zijn. Als u namelijk samen met uw buren een gietvloer aanschaft, kunt u flink besparen op de kosten!

Tien bewoners van nieuwbouwcomplex De Wending, in Amsterdam wilden hun nieuwe woning graag voorzien van een mooie gietvloer die precies aansloot bij hun wensen. Maar in plaats van ieder apart op zoek te gaan naar de perfecte gietvloer, besloten zij hun krachten te bundelen. Coating Vloer & Company deed hen een mooi aanbod, en onlangs zijn hun appartementen voorzien van een mooie PU Gietvloer Green Line. Natuurlijk had iedere bewoner zijn eigen wensen en eisen, en dus zijn geen twee gietvloeren in De Wending gelijk.

Wilt u ook graag een vloer op maat in uw nieuwbouwwoning, kies dan voor een gietvloer. De topkwaliteit gietvloeren van Coating Vloer & Company zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur of kleurencombinatie. Ook de afwerking van uw gietvloer voeren wij geheel naar uw wensen uit, zodat u uw interieur precies die uitstraling kunt geven die u wilt.

Als er bovendien in uw nieuwbouwcomplex meerdere mensen geïnteresseerd zijn in een gietvloer, kunt u net als de bewoners ven De Wending flink besparen op de kosten. Informeer eens naar de mogelijkheden van collectief inkopen bij Coating Vloer & Company. Al vanaf twee woningen kunnen wij u een mooie korting geven op onze gietvloeren!

Coating Vloer & Company vertelt u graag meer over gietvloeren en het bedrag dat u kunt besparen door onze gietvloeren collectief aan te kopen. Een offerte op maat maken we graag en verplicht u tot niets! Wilt u eerst zelf ervaren hoe een gietvloer eruitziet en aanvoelt? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan