Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een epoxyvloer voor Suplacon Plaatbewerking

Een epoxyvloer is de ideale vloer voor de industriële omgeving, omdat hij bestand is tegen extreem zware belasting. Geen wonder dus dat plaatbewerkingsbedrijf Suplacon uit Emmeloord koos voor een epoxyvloer van Coating Vloer & Company. In een bedrijf waar de vloer het letterlijk zwaar te verduren krijgt door – onder meer – heftrucks met een gewicht van vier ton is een ijzersterke epoxyvloer zeker geen overbodige luxe!

De keuze van Suplacon Plaatbewerking voor een samenwerking met Coating Vloer & Company was snel gemaakt: “We wilden niet over een nacht ijs gaan, het ging tenslotte wel om vijfduizend vierkante meter vloeroppervlak. Maar we waren onder de indruk van de referenties van Coating Vloer & Company en van de vloeren die zij bij andere bedrijven gelegd hebben. Ook het vakmanschap en het hoge servicegehalte van Coating Vloer & Company speelden een grote rol bij onze beslissing”, zegt Jellard Koers van Suplacon.

Epoxyvloer in twee weken

Suplacon koos voor de CoatingVloer Gietvloer A300. Coating Vloer & Company bracht de epoxyvloer in twee weken tijd aan, inclusief antisliplaag, belijning en een hellingbaan. Daarna werden dilataties aangebracht: naden die ervoor zorgen dat de epoxyvloer kan blijven werken en dus minder gevoelig is voor scheuren. Jellard Koers: “We waren erg blij dat het allemaal zo vlot verliep. En doordat Coating Vloer & Company alles van tevoren helemaal met ons had doorgesproken, wisten we precies waar we aan toe waren. Belangrijker was nog dat we, al voordat het werk begon, zeker wisten dat we een epoxyvloer zouden krijgen die precies voldeed aan onze eisen.”

Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en is de nieuwe epoxyvloer van Suplacon volop in gebruik. En naar tevredenheid: “De werkomgeving is door de nieuwe epoxyvloer schoner en lichter geworden. De belijning zorgt dat er georganiseerder gewerkt kan worden. Daarmee past de vloer prima in het 5S-systeem dat we bij Suplacon hanteren Bovendien is het rustiger en wordt er minder hard gereden met de vorkheftrucks. Tot slot heeft de nieuwe vloer door de gekozen kleuren een grote invloed op de merkbeleving. We zijn er dan ook erg blij mee”, zegt Jellard Koers.

Wilt u ook zo’n ideale epoxyvloer in uw industriepand laten aanbrengen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. Onze medewerkers voorzien u graag van een advies op maat.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.