Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

De groene gietvloer: een stijlvolle basis

De aandacht voor het klimaatprobleem en milieu neemt al jaren gestaag toe in onze samenleving. Steeds meer bedrijven en particulieren houden rekening met duurzaamheid en richten hun werk- en leefomgeving in met groene producten. Tegenwoordig gaat het niet alleen meer om consumptieproducten, maar ook om de inrichting van woon- en bedrijfsruimtes. Daaraan levert Coatingvloer.nl een grote bijdrage met groene vloeren. We zijn trots op onze duurzame gietvloer: de PU Gietvloer Green Line. Dit is de ideale gietvloer voor iedereen die een milieuvriendelijke, maar stijlvolle basis wil leggen in woning of bedrijfspand.

Groene vloeren

Coatingvloer.nl ontwikkelde een uniek, oplosmiddelenvrij recept voor de samenstelling van de PU Gietvloer Green Line, waardoor de CO2-uitstoot tot een minimum beperkt wordt. Daardoor valt deze gietvloer absoluut in de categorie groene vloeren. Als u dus op zoek bent naar een manier om uw woning of bedrijfspand nog groener in te richten of manieren voor duurzaam wonen, dan is deze gietvloer iets voor u.

Andere voordelen van duurzame gietvloeren

De PU Gietvloer Green Line heeft naast milieuvriendelijke eigenschappen natuurlijk ook de functionele eigenschappen die een gietvloer tot de ideale basis voor ieder interieur maken. Hij is naadloos, elastisch, slijtvast, bij normaal gebruik krasbestendig en bovendien zeer eenvoudig in onderhoud. Zoals iedere gietvloer is hij bovendien uitstekend te combineren met vloerverwarming en warmtepomp. Deze laatste eigenschap maakt de vloer ook een milieuvriendelijke keuze, want daarmee kunt u van het aardgas af en dat is beter voor het klimaat.

Groene vloer: kleur of klimaat?

Natuurlijk is de PU Gietvloer Green Line groen als het gaat om het klimaat gaat, maar hoe zit dat met de kleur? We doelen met groene vloer voornamelijk op de impact op het klimaat en milieu en niet op de kleur. Hoewel u natuurlijk wel voor een groen gekleurde gietvloer kunt kiezen. Net als bij onze andere gietvloeren, heeft u ook bij de PU Gietvloer Green Line de mogelijkheid om uw nieuwe gietvloer helemaal naar uw eigen wensen samen te stellen. Oftewel, u kunt de groene vloer dus ook bestellen in andere kleuren of kleurencombinaties dan groen.

Duurzaam wonen en gas besparen met een groene gietvloer?

Hoge gasprijzen en de klimaatcrisis hebben invloed op ons gedrag en onze keuzes. Met een duurzame woning of bedrijfspand bespaart u enorm op uw energieverbruik en levert u een bijdrage aan de oplossing voor het klimaatprobleem. Dat geeft een goed gevoel en is bovendien financieel een voordelige keuze. Lees ook onze tips om uw steentje bij te dragen aan het milieu en hoe u kunt besparen op gas, om te zien wat u nog meer kan doen voor een groene leefstijl.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.