Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

De groene gietvloer: een stijlvolle basis

De aandacht voor het milieu neemt in onze samenleving al jaren gestaag toe. Steeds meer bedrijven en particulieren richten hun werk- en leefomgeving in met groene producten. Coatingvloer & Company kan en wil daarin niet achterblijven. En dus presenteren we vol trots onze PU Gietvloer Green Line. De ideale gietvloer voor iedereen die een milieuvriendelijke maar stijlvolle basis wil leggen in woning of bedrijfspand.

Coating Vloer & Company ontwikkelde een uniek, oplosmiddelenvrij recept voor de samenstelling van de PU Gietvloer Green Line, waardoor de CO2-uitstoot tot een minimum beperkt wordt. Als u dus op zoek bent naar een manier om uw woning of bedrijfspand nog groener in te richten, dan is deze gietvloer iets voor u.

De PU Gietvloer Green Line heeft naast milieuvriendelijke eigenschappen natuurlijk ook de functionele eigenschappen die een gietvloer tot de ideale basis voor ieder interieur maken. Hij is naadloos, elastisch, slijtvast, bij normaal gebruik krasbestendig en bovendien zeer eenvoudig in onderhoud. Zoals iedere gietvloer is hij bovendien uitstekend te combineren met vloerverwarming.

En natuurlijk is de PU Gietvloer Green Line alleen groen als het gaat om milieu. Want net als bij onze andere gietvloeren, heeft u ook bij de PU Gietvloer Green Line de mogelijkheid om uw nieuwe gietvloer helemaal naar uw eigen wensen samen te stellen. U kunt hem dus ook bestellen in elke andere kleur of kleurencombinatie, als u niet zo van groen houdt!

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.