Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Medio 2011 nieuwe gietvloer showroom te Amsterdam!

Wij kunnen u honderd keer vertellen hoe mooi een gietvloer is, en hoe naadloos hij aansluit bij elk interieur. Maar zou u het niet liever met eigen ogen willen zien? Dat kan! Vanaf medio 2011 kunt u daarvoor terecht in onze nieuwe showroom, de oude koffiefabriek aan de Duivendrechtsekade 62 in Amsterdam.

U vindt daar designvloeren en industriële vloeren, kantoorvloeren en woningvloeren, gietvloeren en grindvloeren, kortom: alle vloersystemen die Coating Vloer & Company te bieden heeft. En u krijgt direct een indruk van het samenspel tussen onze vloeren en uw interieur, want we delen onze showroom met Leefanders.

De nieuwe showroom heeft een oppervlak van 150m2. Dankzij de ligging langs de A2 is hij prima bereikbaar met de auto. Maar u kunt natuurlijk ook met de fiets of het openbaar vervoer komen. Parkeren is gratis, en als u van tevoren even een afspraak maakt, zorgen wij dat er verse espresso klaarstaat!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan