Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Medio 2011 nieuwe gietvloer showroom te Amsterdam!

Wij kunnen u honderd keer vertellen hoe mooi een gietvloer is, en hoe naadloos hij aansluit bij elk interieur. Maar zou u het niet liever met eigen ogen willen zien? Dat kan! Vanaf medio 2011 kunt u daarvoor terecht in onze nieuwe showroom, de oude koffiefabriek aan de Duivendrechtsekade 62 in Amsterdam.

U vindt daar designvloeren en industriële vloeren, kantoorvloeren en woningvloeren, gietvloeren en grindvloeren, kortom: alle vloersystemen die Coating Vloer & Company te bieden heeft. En u krijgt direct een indruk van het samenspel tussen onze vloeren en uw interieur, want we delen onze showroom met Leefanders.

De nieuwe showroom heeft een oppervlak van 150m2. Dankzij de ligging langs de A2 is hij prima bereikbaar met de auto. Maar u kunt natuurlijk ook met de fiets of het openbaar vervoer komen. Parkeren is gratis, en als u van tevoren even een afspraak maakt, zorgen wij dat er verse espresso klaarstaat!

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.