Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

De groene Gietvloer die niet stinkt

Een gietvloer is gemaakt van kunststoffen en harsen. En die ruiken meestal niet bepaald prettig. Tijdens het uitharden kan zo’n vloer dan ook behoorlijke geuroverlast veroorzaken. Maar daar komt met de PU Gietvloer Green Line van Coating Vloer nu definitief een einde aan. Door een vernieuwd recept hoeft u nooit meer in de stank te zitten terwijl uw mooie nieuwe gietvloer droogt.
Het nieuwe recept van de PU Gietvloer Green Line is bovendien zeer milieuvriendelijk. En dat heeft ons het internationale EC 1-certificaat opgeleverd, het keurmerk voor zeer emissiearme producten. De PU Gietvloer Green Line is daarmee letterlijk de vloer van de toekomst geworden: in alle opzichten duurzaam!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan