Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Leiden

In Leiden woonachtig en nu op zoek naar een specialist in woonbeton? Of zoekt u voor uw kantoorpand, showroom of winkel een bedrijf dat op een betrouwbare en vakkundige wijze woonbetonvloeren aanbrengt? In beide situaties zit u goed bij Woonbeton Leiden. Wij zijn namelijk die specialist en dat bedrijf waar u naar op zoek bent. Wij streven er niet alleen naar de beste kwaliteit en service te bieden, maar realiseren dat echt in de praktijk.

Woonbeton Leiden voor particulier en bedrijf

Woonbeton Leiden richt zich op beide markten daar de woonbetonvloeren in zowel woningen als in kantorenwinkels en showrooms erg gewenst zijn. De populariteit ervan heeft onder meer te maken met de echt unieke uitstraling die voor elke vloer gegarandeerd is. Deze vloer wordt niet gegoten, maar ambachtelijk met de hand aangebracht. U kunt zich voorstellen dat iedere vloer van Woonbeton Leiden dan inderdaad van een uniek patroon wordt voorzien. Het komt niet voordat dat woonbetonvloeren exact hetzelfde zijn en dat maakt deze vloeren uniek en origineel.

Stijlvolle en comfortabele vloeren van Woonbeton Leiden

De vloeren van Woonbeton Leiden hebben een stijlvol karakter. Dat komt nu eenmaal door de mix van materialen en de ambachtelijke afwerking. Bovendien dragen de beschikbare kleuren daar eveneens aan bij. Comfortabel is een aspect waar zeker even stil bij mag worden gestaan. In plaats van kil en koud zoals u van echt beton verwacht, is het woonbeton van Woonbeton Leiden heerlijk aangenaam. Zelfs als u er met blote voeten overheen loopt, voelt het nog warm en comfortabel aan.

Prijzen bij Woonbeton Leiden

De prijzen worden door Woonbeton Leiden voor elk project afzonderlijk op aanvraag en door middel van een offerte verstrekt. Indicatieve prijzen zijn overigens beschikbaar en u kunt altijd telefonisch verder informatie aanvragen. Of u belt even met Woonbeton Leiden om een afspraak te maken de showroom te bezoeken. Dat is weer ideaal voor het opdoen van inspiratie en het verkrijgen van advies.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan