Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Plantage Buyten perfect voor moderne gietvloer in huis

Plantage Buyten is een nieuwbouwproject in Diemen nabij Amsterdam dat de mogelijkheid biedt om vrijstaand te wonen. Er wordt volop ruimte in en rond de nieuwe woning geboden met een tuin en de optie de auto voor de deur te parkeren. De locatie van Plantage Buyten bevindt zich aan de noordzijde van de Muiderstraatweg in Diemen. Het nieuwbouwproject ligt dan ook pal naast het natuurgebied De Eerste Diem. Op de kavel wordt de keuze geboden uit vier woningtypen die qua indeling helemaal naar eigen wens ingericht kunnen worden. Bovendien zijn er meerdere opties beschikbaar voor uitbreiding. Tot slot wordt door de bewoners de keuze gemaakt voor een bijgebouw dat volledig aan de voorkeuren aansluit.

Gietvloer amsterdam en diemen

Er komt bij een nieuwbouwwoning in Plantage Buyten heel wat kijken. Eerst is er het proces van het maken van keuzes voor het woningtype en indeling. Daarna volgt de bouw en naarmate de bouw vordert, wordt er nagedacht over de inrichting. De keuze voor een vloer is snel gemaakt als de voorkeur uitgaat naar warmte, comfort en een moderne uitstraling. In dat geval ligt het namelijk voor de hand om Coatingvloer.nl in te schakelen. Deze specialist in gietvloeren is actief op de markt van nieuwbouwprojecten met het aanbrengen van moderne en naadloze vloeren. Net als het samenstellen van het huis biedt Coatinvloer.nl de gelegenheid om de gietvloer naar keuze samen te stellen. Er zijn namelijk meerdere vloertypen beschikbaar die een naadloos karakter hebben, maar waarvan de samenstelling qua materiaal varieert. Zo kan onder meer de keuze vallen op een kunststof gietvloer, betonlook vloer of designbetonlookvloer, maar is er eveneens een optie om voor stijlvol woonbeton te kiezen.

gietvloer plantage buyten

De woningen in Plantage Buyten in Diemen nabij Amsterdam kunnen door Coatingvloer.nl voorzien worden van een schitterende vloer die warmte en comfort biedt. Vloerverwarming past perfect bij de bovengenoemde gietvloeren die ervoor zorgen dat de warmte gelijkmatig en efficiënt verdeeld wordt. Coatingvloer.nl biedt begeleiding tijdens het proces en stelt buren in de gelegenheid om met korting gezamenlijk de keuze voor een van de gietvloeren te maken. Daarbij kan iedere bewoner rekening houden met de persoonlijke voorkeuren voor wat betreft het type gietvloer.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.