Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Plantage Buyten perfect voor moderne gietvloer in huis

Plantage Buyten Nieuwbouw Amsterdam

Plantage Buyten is een nieuwbouwproject in Diemen nabij Amsterdam dat de mogelijkheid biedt om vrijstaand te wonen. Er wordt volop ruimte in en rond de nieuwe woning geboden met een tuin en de optie de auto voor de deur te parkeren. De locatie van Plantage Buyten bevindt zich aan de noordzijde van de Muiderstraatweg in Diemen. Het nieuwbouwproject ligt dan ook pal naast het natuurgebied De Eerste Diem. Op de kavel wordt de keuze geboden uit vier woningtypen die qua indeling helemaal naar eigen wens ingericht kunnen worden. Bovendien zijn er meerdere opties beschikbaar voor uitbreiding. Tot slot wordt door de bewoners de keuze gemaakt voor een bijgebouw dat volledig aan de voorkeuren aansluit.

Gietvloer amsterdam en diemen

Er komt bij een nieuwbouwwoning in Plantage Buyten heel wat kijken. Eerst is er het proces van het maken van keuzes voor het woningtype en indeling. Daarna volgt de bouw en naarmate de bouw vordert, wordt er nagedacht over de inrichting. De keuze voor een vloer is snel gemaakt als de voorkeur uitgaat naar warmte, comfort en een moderne uitstraling. In dat geval ligt het namelijk voor de hand om Coatingvloer.nl in te schakelen. Deze specialist in gietvloeren is actief op de markt van nieuwbouwprojecten met het aanbrengen van moderne en naadloze vloeren. Net als het samenstellen van het huis biedt Coatinvloer.nl de gelegenheid om de gietvloer naar keuze samen te stellen. Er zijn namelijk meerdere vloertypen beschikbaar die een naadloos karakter hebben, maar waarvan de samenstelling qua materiaal varieert. Zo kan onder meer de keuze vallen op een kunststof gietvloer, betonlook vloer of designbetonlookvloer, maar is er eveneens een optie om voor stijlvol woonbeton te kiezen.

gietvloer plantage buyten

De woningen in Plantage Buyten in Diemen nabij Amsterdam kunnen door Coatingvloer.nl voorzien worden van een schitterende vloer die warmte en comfort biedt. Vloerverwarming past perfect bij de bovengenoemde gietvloeren die ervoor zorgen dat de warmte gelijkmatig en efficiënt verdeeld wordt. Coatingvloer.nl biedt begeleiding tijdens het proces en stelt buren in de gelegenheid om met korting gezamenlijk de keuze voor een van de gietvloeren te maken. Daarbij kan iedere bewoner rekening houden met de persoonlijke voorkeuren voor wat betreft het type gietvloer.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.