Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Kosten betonvloer

Wat kost een betonvloer? De kosten spelen een belangrijke rol in de afweging voor een betonvloer. Daarom laten we u op deze pagina zien hoe we de prijs van onze betonnen vloeren berekenen, hoeveel een betonvloer kost en vindt u overzicht van de types betonvloer die wij aanbieden. Klassieke betonvloeren zijn niet geschikt voor iedere ruimte van uw woning, kantoren of winkel. Daarom bieden we bij Coatingvloer.nl verschillende soorten cementgebonden gietvloeren aan als alternatief voor de klassieke betonvloer.

Welke factoren bepalen de betonvloer kosten?

We houden rekening met een aantal onderdelen om de totaalprijs van een cementgebonden vloer te berekenen. De volgende zes factoren beïnvloeden de kosten van een cementgebonden vloer:

 • Het totale oppervlak van de vloer
 • Voorbereiding van de ondervloer
 • Het materiaal van de betonvloer
 • De arbeidskosten
 • Aanleggen van vloerverwarming
 • Extra toevoeging van persoonlijke keuzes

Wat kost een betonvloer van Coatingvloer.nl?

U heeft al een hoge kwaliteit cementgebonden vloeren van Coatinglvoer.nl vanaf € 73,- per vierkante meter. Deze prijs ligt hoger dan de gemiddelde prijs van een klassieke betonvloer à € 40,- per vierkante meter. Het prijsverschil ligt aan de kwaliteit van de vloer. Onze cementgebonden gietvloeren hebben de robuuste uitstraling van een klassieke betonvloer met het wooncomfort van een gietvloer. Onze betonvloeren kosten dus iets meer, maar daar krijgt u ook vele malen meer woonplezier voor terug.

Als u op zoek bent naar een goedkopere vloeroplossing voor in uw garage, werkplaats of industriële ruimte dan raden wij onze epoxyvloer aan. Deze vloeren zijn extreem slijtvast, onderhoudsvriendelijk en u heeft bijvoorbeeld al een EP vloercoating vanaf € 26,- per vierkante meter.

Kosten betonvloer: vloertypes

Ons assortiment bestaat uit vier verschillende types betonvloer. U kunt kiezen uit de Design Betonvloer ECO, woonbeton, beton ciré en microcement. De kosten voor deze soorten betonvloeren zijn ongeveer gelijk. Hieronder hebben we de verschillen tussen deze types betonvloer en hun belangrijkste eigenschappen overzichtelijk op een rij gezet.

Designvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Prijs €/m2
Design Betonvloer Benedenverdieping Industriële uitstraling 10% polyurethaan en 90% beton 60 5,0 mm – 6,0 mm Vanaf € 73,00
Woonbeton Benedenverdieping Comfort & design 10% polyurethaan en 90% beton 30 5,0 mm – 6,0 mm Vanaf € 73,00
Beton Cire Sanitaire ruimtes Prachtige schakeringen 20% polyurethaan en 80% beton 30 2,0 mm – 3,0 mm Vanaf € 73,00
Microcement Sanitaire ruimtes Ook voor wanden 20% polyurethaan en 80% beton 30 2,0 mm – 3,0 mm Vanaf € 73,00

Welke factoren bepalen de betonvloer kosten?

Als we een prijsberekening maken houden we onder andere rekening met voorbereidende werkzaamheden, materiaalkosten en extra eigenschappen. In totaal zijn er zes factoren die de kosten betonvloer beïnvloeden:

 1. Het totale oppervlak van de vloer
 2. Voorbereiding van de ondervloer
 3. Het materiaal van de betonvloer
 4. De arbeidskosten
 5. Aanleggen van vloerverwarming
 6. Extra toevoeging van persoonlijke keuzes

Betonvloer prijs per m2

De meest bepalende factor voor betonvloer kosten is het aantal vierkante meters. De gemiddelde kosten van een cementgebonden vloer liggen rond de €80,- per vierkante meter. Voor grotere projecten kan de prijs per vierkante meter lager uitvallen dan voor kleine projecten. De prijs voor een betonvloer begint voor kleine projecten bij € 4.675,- . Bekijk de onderstaande voorbeelden om de kosten betonvloer per vierkante meter te vergelijken voor verschillende groottes vloeroppervlakte.

 • 20 tot 50 m2: € 4675
 • 51 tot 100 m2: € 97 euro per m2
 • 101 tot 150 m2: € 81 euro per m2
 • 151 tot 200 m2: € 73 euro per m2

Direct mijn prijs laten berekenen

Betonvloer prijs aanvragen

Wilt u graag een betonvloer laten aanleggen en weten wat de kosten van een betonvloer zijn voor uw situatie? We geven u graag een indicatie van de betonvloer kosten voor uw ruimte(s). Als we een vrijblijvende offerte voor u opstellen nemen we alle factoren mee om de betonvloer prijs te berekenen. Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen vijf werkdagen een prijsindicatie.

Mocht u eerste meer informatie willen over onze betonvloeren of kosten betonvloer dan kunt u ook contact opnemen met onze specialisten.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.