Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Betonvloer coaten

Een betonvloer coaten wordt vaak gedaan omdat kaal beton om vele reden niet echt praktisch te noemen is en er al helemaal niet fraai uitziet. Bij de keuze voor betonvloer coaten worden deze twee problemen meteen aangepakt. De praktische kant voorziet namelijk in een vloer die zo is samengesteld dat de ondergrond beschermd wordt. Dan is er nog de kant van de uitstraling en die gaat er een stuk op vooruit als de vloer in een speciale kleur of in een patroon van kleuren tot stand is gekomen. Vooraleerst is de praktische kant uiteraard van het grootste belang om de keuze te maken.

Betonvloer coaten voor een betere bescherming

Ervan uitgaande dat kaal beton vloeistoffen kan opnemen en de ondergrond verontreinigd kan worden, biedt betonvloer coaten alleen in dat opzicht al een uitstekend perspectief. Na betonvloer coaten is er namelijk sprake van een vloersysteem dat bestand is tegen onder meer zuur, olie, vet en chemicaliën. Indien er sprake is van gebruik van zware voertuigen of zware machines profiteert u eveneens van de coating want die is extreem belastbaar als het gaat om mechanische belasting.

Betonvloer coaten voor een betere uitstraling

Een betere uitstraling in de ruimte waar beton ligt, kan heel snel en bovendien ook op een voordelige manier gerealiseerd worden. Betonvloer coaten is namelijk de oplossing die voorhanden ligt. Coatingvloer.nl biedt ten aanzien van de kleurkeuze, kleurencombinatie, kleurenspel en kleurpatronen vele mogelijkheden. Uiteraard is de keuze voor een effen kleuruitvoering mogelijk, maar dat hoeft niet. Er kan dan ook met persoonlijke wensen rekening gehouden worden als het gaat om het creëren van de ideale uitstraling.

Betonvloer coaten met speciale afwerking

Bij betonvloer coaten is er veel mogelijk als het gaat om kleur, maar ook met betrekking tot de afwerking op praktisch gebied en ten aanzien van de veiligheid zijn er meerdere opties beschikbaar. Antislip, geluiddempend en antistatisch zijn voorbeelden van de beschikbare afwerkopties als er sprake is van een betonvloer coaten. Laat u goed voorlichten over de mogelijkheden om tot de beste keuze te komen. Bel voor een afspraak met de adviseur van Coatingvloer.nl tijdens een bezoek aan onze showroom.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.