Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Grindvloer woonkamer

De woonkamervloer is de meest zichtbare vloer in huis en vaak ook het meest gebruikt. Daarom wilt u een vloer die bij uw interieurstijl past en mooi blijft bij veelvuldig gebruik. Grindvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en bovendien een duurzame keuze voor de toekomst. Kies voor een grindvloer met verschillende kleuren steentjes als van u een speelse touch houdt. Doordat we het grind verven is het mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren voor unieke patronen en kleurvariaties.

Kosten grindvloer woonkamer

Voorbereidende werkzaamheden voor het leggen van de grindvloer, de hoeveelheid vierkante meters vloeroppervlak, grindkleuren en eventuele extra wensen brengen kosten met zich mee. Deze kosten verwerken we in de totaalprijs per vierkante meter. De gemiddelde prijs voor een grindvloer woonkamer ligt tussen de €50,00 en de €67,00 per vierkante meter. Voor een duidelijker kostenplaatje maken we graag een vrijblijvende prijsberekening voor u.

Grindvloer woonkamer prijs per m2

Laat u alleen in de woonkamer grindvloer leggen dan is het totaal aantal vierkante meters vloer een stuk lager dan wanneer u meerdere ruimtes in huis van een grindvloer laat voorzien. Hoe meer vierkante meters designvloer u laat leggen, hoe lager de vierkante meter prijs. Deze een unieke vloer is leverbaar in iedere vorm en kleur. U hoeft niet in iedere ruimte dezelfde soort grindvloer of gietvloer te laten leggen, ook als u verschillende vloeren van ons combineert in uw project dan rekenen we met een totaalprijs.

Kosten grindvloer per m2 excl. btwPrijs
Grindvloer woonkamer 20 – 50 m2€ 3.250,-
Grindvloer woonkamer 51 – 100 m2€ 66,47 per m2
Grindvloer woonkamer 101 – 150 m2€ 54,92 per m2
Grindvloer woonkamer 151 – 200 m2€ 49,87 per m2

Grind in de living

Een grindvloer woonkamer heeft een vloer die bestaat uit ontelbaar veel kleine steentjes en een bindende kunsthars. Het grind komt dus niet los te liggen, zoals op een tuinpad. De kunsthars maakt de grindvloer vochtdicht en onderhoudsvriendelijk. Korreltapijt is trouwens ook een goede warmtegeleider en combineert daardoor uitstekend met vloerverwarming. Steeds meer woningen gaan over op deze manier van verwarmen omdat het veel ruimte bespaart (geen radiatoren meer) en vaak een duurzamere manier van verwarmen oplevert.

Is een grindvloer geschikt voor de woonkamer?

In de woonkamer wordt volop geleefd. Het is de plek waar het gezin samenkomt, waar kinderen spelen, waar u samen of alleen op de bank film kijkt, maar ook waar u visite ontvangt. Er is dus veel te doen in de woonkamer en u wilt natuurlijk dat de vloer daartegen bestand is. Een grindvloer in de woonkamer is een vloer die gemaakt is voor frequent gebruik. Soms wordt de vloer ook wel siergrindvloer genoemd, maar dat betekent niet dat de vloer enkel voor de sier is.

En voor mijn woonstijl?

Of een grindvloer geschikt is voor úw woonkamer hangt vooral van uw woonstijl af. Als u behoefte heeft aan een karakteristieke vloer dan sluit de het grindtapijt goed bij uw wensen aan. Maar ziet u liever een rustiger ontwerp dan zijn gietvloeren zoals onze duurzame PU Gietvloer Green Line geschikt voor uw woonkamer.

Grindvloer voordelen

Met een grindvloer woonkamer geniet u een aantal aantrekkelijke voordelen. We zetten de voordelen hieronder op een rij:

  • In combinatie met vloerverwarming voelt het net zo warm als tapijt
  • Natuurlijke, speelse uitstraling
  • Naadloos indien geseald
  • Vloeistofdicht
  • Duurzaam en zeer slijtvast
  • Stofvrij en onderhoudsvriendelijk
  • Gemakkelijk schoonmaken
  • Leverbaar in alle RAL-, NCS- en Sikkens-kleuren

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Ieder project is anders en daardoor variëren de vierkante-meterprijzen enigszins. Wilt u weten wat een grindvloer voor uw woonkamer kost? Vul direct het formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw woonkamer grindvloer.

Prijsberekening laten maken

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.