Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

ESD Gietvloer bij KWS Seuren

160m2 ESD gietvloer voor de fietsaccu specialist

Onlangs mochten wij bij de fietsaccu specialist KWS Seuren ruim 160m2 ESD gietvloer leggen in RAL kleur 7035 met kleurvlokken (zwart 252-1). Bekijk hieronder direct de foto’s van het resultaat. KWS Seuren houdt zich al jaren bezig met het repareren en reviseren van fietsaccu’s. Hun doel? Op een duurzame manier zorgen dat de accu van uw elektrische fiets zo lang mogelijk meegaat. KWS Seuren maakt zo veel mogelijk gebruik van gerecyclede materialen en produceert waar nodig zelf onderdelen met behulp van een 3D printer.

Een gietvloer tegen statische ontlading

Veiligheid op de werkvloer is belangrijk. KWS Seuren koos voor een ESD gietvloer, omdat zij op dagelijkse basis met elektrische apparatuur en accu’s werken. Hun werk brengt een risico op schade aan apparatuur of personen met zich mee. ESD staat voor Electro Static Discharge, oftewel ontlading van statische elektriciteit. Een ESD gietvloer is een antistatische bedrijfsvloer die ervoor zorgt dat er geen statische ontlading wordt overgebracht op personen of apparaten.

ESD gietvloer: een duurzame keuze

Elektrische geleiding in een gietvloer verwerken is niet alleen een extra veilige optie, maar ook nog eens zeer duurzaam. De vloer is namelijk slijtvast en gaat lang mee. Daarnaast beschermt de ESD gietvloer uw apparatuur tegen statische ontlading en dus gaat uw apparatuur langer mee. En overige ESD bescherming, zoals jassen, schoenen en polsbandjes worden overbodig. Kortom, een ESD gietvloer betekent een enorme besparing op materialen, een verlengde levensduur van uw apparaten én een verhoogde veiligheid voor uw personeel.

Meer over ESD gietvloeren

Wilt u meer weten over de werking van een ESD gietvloer? Lees verder op onze informatie pagina over ESD vloeren of neem contact op met een van onze specialisten.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan