Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

ESD Gietvloer bij KWS Seuren

160m2 ESD gietvloer voor de fietsaccu specialist

Onlangs mochten wij bij de fietsaccu specialist KWS Seuren ruim 160m2 ESD gietvloer leggen in RAL kleur 7035 met kleurvlokken (zwart 252-1). Bekijk hieronder direct de foto’s van het resultaat. KWS Seuren houdt zich al jaren bezig met het repareren en reviseren van fietsaccu’s. Hun doel? Op een duurzame manier zorgen dat de accu van uw elektrische fiets zo lang mogelijk meegaat. KWS Seuren maakt zo veel mogelijk gebruik van gerecyclede materialen en produceert waar nodig zelf onderdelen met behulp van een 3D printer.

Een gietvloer tegen statische ontlading

Veiligheid op de werkvloer is belangrijk. KWS Seuren koos voor een ESD gietvloer, omdat zij op dagelijkse basis met elektrische apparatuur en accu’s werken. Hun werk brengt een risico op schade aan apparatuur of personen met zich mee. ESD staat voor Electro Static Discharge, oftewel ontlading van statische elektriciteit. Een ESD gietvloer is een antistatische bedrijfsvloer die ervoor zorgt dat er geen statische ontlading wordt overgebracht op personen of apparaten.

ESD gietvloer: een duurzame keuze

Elektrische geleiding in een gietvloer verwerken is niet alleen een extra veilige optie, maar ook nog eens zeer duurzaam. De vloer is namelijk slijtvast en gaat lang mee. Daarnaast beschermt de ESD gietvloer uw apparatuur tegen statische ontlading en dus gaat uw apparatuur langer mee. En overige ESD bescherming, zoals jassen, schoenen en polsbandjes worden overbodig. Kortom, een ESD gietvloer betekent een enorme besparing op materialen, een verlengde levensduur van uw apparaten én een verhoogde veiligheid voor uw personeel.

Meer over ESD gietvloeren

Wilt u meer weten over de werking van een ESD gietvloer? Lees verder op onze informatie pagina over ESD vloeren of neem contact op met een van onze specialisten.

[huge_it_portfolio id=”188″]

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.